註冊 登入

[護膚] 有無針埋線之後基本上唔洗做hifu..

有無針埋線之後基本上唔洗做hifu.. E-mail 此主題給朋友

我因為法令紋深同眼部附近肌肉有d鬆而去美容院

做hifu 4個月做一次, 做3-4次先keep到9-12個月, 每次做都痛痛地.

後來認識左ultra v lift之後, 無咁痛同唔會水腫, 效果即刻見效, 呢兩年都無再做hifu了...

有冇sis同我一樣?

熱賣及精選
無針埋線其實係HIFU...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 青青晴 於 2019-2-11 03:22 PM 發表

做hifu 4個月做一次, 做3-4次先keep到9-12個月, 每次做都痛痛地.

後來認識左ultra v lift之後, 無咁痛同唔會水腫, 效果即刻見效, 呢兩年都無再做hifu了...

有冇sis同我一樣? ...
咁而家幾耐要做一次無針埋線?

回覆 引用 TOP

無針埋線線數打得比較少的話要一個月一次 實際上hifu能量比較高 之後維持個效果 會比無針埋線耐啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 青青晴 於 2019-2-11 03:22 PM 發表

有冇sis同我一樣? ...
有,我而家都係每個月KEEP做一次Ultra V Lift呢一新機。
真係幾好,不過治療師講過係因為之前打左個HIFU打好左個底,所以做埋ultra v lift係會更好

回覆 引用 TOP

其實兩樣唔同野黎,除左痛同時間之外,hifu係perfer對d厚肉既部位,ultra v lift就對d無咁多肉既位,所以溫和啲無咁痛

引用:
原帖由 神啊求求讓我靚 於 2019-2-14 12:48 PM 發表

其實兩樣唔同野黎,除左痛同時間之外,hifu係perfer對d厚肉既部位,ultra v lift就對d無咁多肉既位,所以溫和啲無咁痛
我都有聽過呢個講法, 不過我全塊面係做ultra v lift, 效果一樣咁好..

引用:
原帖由 青青晴 於 2019-2-15 11:35 AM 發表

我都有聽過呢個講法, 不過我全塊面係做ultra v lift, 效果一樣咁好..
同我一樣,不過ultra v lift係for保養多
我多數做左hifu一個月之後就做ultra v lift,平時去開阿蛇果間做哂兩種,效果更加好

我都覺得做左無針埋線,唔洗再做Hifu,
之前要hifu痛到爆, 依家舒服又有效果,
係中環小店做左4次, 單次單次俾,
D朋友問我係唔係去左打Botox黎😂😂

美版hifu年半先做1次, 效果都好明顯~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KMT熊熊 於 2019-2-18 12:33 PM 發表

同我一樣,不過ultra v lift係for保養多
我多數做左hifu一個月之後就做ultra v lift,平時去開阿蛇果間做哂兩種,效果更加好
你有$$既話可以做哂兩樣既~~冇$既話就睇你本身個問題係點再決定做咩好

回覆 引用 TOP

之前做過幾次hifu之後好乾。Ultra v lift 未試過⋯

回覆 引用 TOP

其實有咩分別? 兩個都係hifu

回覆 引用 TOP

無脂肪但皮膚鬆做咩好啲

27.

回覆 引用 TOP

你之前係打美國既hifu?

回覆 引用 TOP

18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。