• 瀏覽: 21,561
  • 回覆: 119
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 公園花花OL 於 2019-5-13 02:45 PM 發表

請問下你,去完戈間小美容院做完無針埋線後面會唔會好乾或紅腫或等等情況出現……??🙏
冇wo,做完要去食晚飯,,我照化妝,冇紅腫,影相輪廓係靚左

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我記得問過我做問個間小店,佢話我知HIFU一般做4-6次睇情況,之後keep到一至兩年唔洗再做,但冇針埋線好似要月月keep住做

我做開個間HIFU又唔係好痛,好似洗牙咁,加上佢有半年plan 岩岩好一個療程

引用:
原帖由 外圍的魚蛋 於 2019-5-14 03:22 PM 發表

我記得問過我做問個間小店,佢話我知HIFU一般做4-6次睇情況,之後keep到一至兩年唔洗再做,但冇針埋線好似要月月keep住做

我做開個間HIFU又唔係好痛,好似洗牙咁,加上佢有半年plan 岩岩好一個療程 ...
無針埋線,唔洗月月做嫁wo, 連做6次, 一個月一次, 就可以收工,睇返個人要求

引用:
原帖由 前往進擊的神童 於 2019-2-18 08:35 PM 發表

我都覺得做左無針埋線,唔洗再做Hifu,
之前要hifu痛到爆, 依家舒服又有效果,
係中環小店做左4次, 單次單次俾,
D朋友問我係唔係去左打Botox黎😂😂
幾錢一次吖?

引用:
原帖由 leepingfan 於 2019-5-15 11:55 AM 發表

幾錢一次吖?
收到訊息,佢地做緊$800 一次,包曬眼面頸,又買多左一次,等有特別活動時做,(我自己做完一個療程6次啦)

想問做hifu定無針埋線有效d?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往進擊的神童 於 2019-5-15 04:24 PM 發表

收到訊息,佢地做緊$800 一次,包曬眼面頸,又買多左一次,等有特別活動時做,(我自己做完一個療程6次啦)
Pm

回覆 引用 TOP

Can pm?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往進擊的神童 於 2019-2-18 08:35 PM 發表

唔好意思,未夠分pm。可以分享邊一間嗎?

引用:
原帖由 behappygal4ever 於 2019-6-2 11:02 AM 發表

唔好意思,未夠分pm。可以分享邊一間嗎?
討論區好似 唔開名, 會俾版主del 嫁

回覆 引用 TOP

can pm中環店? tks

引用:
原帖由 siu-k 於 2019-6-2 11:54 PM 發表

can pm中環店? tks
Ok

回覆 引用 TOP

引用:

請問可否pm 我邊間和單次幾錢
啊thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往進擊的神童 於 2019-5-15 04:24 PM 發表

Pm,pls

引用:
原帖由 前往進擊的神童 於 2019-5-14 10:01 PM 發表

無針埋線,唔洗月月做嫁wo, 連做6次, 一個月一次, 就可以收工,睇返個人要求
想問下你之前有做過hifu嗎?兩者比較邊個效果明顯啲?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]