• 瀏覽: 24,446
  • 回覆: 128
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 商界滴滴飛滋 於 2019-6-9 05:47 PM 發表

想問下你之前有做過hifu嗎?兩者比較邊個效果明顯啲?
Hifu 痛,都明顯嫁 ,
不過我揀無針埋線唔痛,都明顯

熱賣及精選
依家啲人為咗靚咩都夠膽做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往進擊的神童 於 2019-6-11 01:54 AM 發表

Hifu 痛,都明顯嫁 ,
不過我揀無針埋線唔痛,都明顯
我臉肥 唔知道無針埋線去唔去到脂肪呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qiaoqiao0310 於 2019-6-9 05:38 PM 發表

Pm,pls
Pm ok ? Thx

引用:
原帖由 青青晴 於 2019-2-11 03:22 PM 發表

我因為法令紋深同眼部附近肌肉有d鬆而去美容院

做hifu 4個月做一次, 做3-4次先keep到9-12個月, 每次做都痛痛地.

後來認識左ultra v lift之後, 無咁痛同唔會水腫, 效果即刻見效, 呢兩年都無再做hifu了...

有冇sis同我一樣? ...
去唔去到面的脂肪?我面自小都好難減到

回覆 引用 TOP

Pmpm plzzzzz

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ching_C 於 2019-6-27 12:01 AM 發表

Pm ok ? Thx
Pm please

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往進擊的神童 於 2019-2-18 08:35 PM 發表

我都覺得做左無針埋線,唔洗再做Hifu,
之前要hifu痛到爆, 依家舒服又有效果,
係中環小店做左4次, 單次單次俾,
D朋友問我係唔係去左打Botox黎😂😂
Sis~
你覺下巴位FRIM唔FRIM到?
and can u PM me for the details?
thanks~~

可以RM地此嗎有單次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CI22 於 2019-7-15 12:46 PM 發表

Sis~
你覺下巴位FRIM唔FRIM到?
and can u PM me for the details?
thanks~~
Ok

Pm plx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往進擊的神童 於 2019-2-18 08:35 PM 發表

Can you pm the shop? Thank you!

回覆 引用 TOP

Pm plz, thank you so much!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公園花花OL 於 2019-5-9 01:37 PM 發表

引用:

PM ok??Thx🙏 ...
可否PM 無針埋線價錢和店舖地址?thanks a lot

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往進擊的神童 於 2019-5-15 04:24 PM 發表

收到訊息,佢地做緊$800 一次,包曬眼面頸,又買多左一次,等有特別活動時做,(我自己做完一個療程6次啦)
我都想做無針埋線,可否PM ? thanks

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]