註冊 登入

Ex 唔肯del fb ge 合照, 點解

Ex 唔肯del fb ge 合照, 點解 E-mail 此主題給朋友

因為ex 出軌而分手, 我地差唔多已經分左成年。 到而家佢仲無del 到fb d 相, 我曾經msg 過佢, 叫佢del,  佢唔肯。 
有冇曾經出過軌ge 男網友,可以答到點解。
(據我了解, ex 同個女人仲一齊緊) 

熱賣及精選
引用:
原帖由 yannes1989 於 2019-2-11 03:39 AM 發表

因為ex 出軌而分手, 我地差唔多已經分左成年。 到而家佢仲無del 到fb d 相, 我曾經msg 過佢, 叫佢del,  佢唔肯。 
(據我了解, ex 同個女人仲一齊緊)  ...
哈哈哈
點解要del?
黑歷史?
😶😶😶

人地DEL唔DEL係佢既事~
你無需要突登入去FB睇啦~
如果係我..我會直情BLOCK埋佢FB

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2019-2-11 03:41 AM 發表

哈哈哈
點解要del?
黑歷史?
😶😶😶
我都明男人有時好怕煩, 唔理佢就算。但我msg 佢, 佢ge 態度係好堅決咁say no.  我問佢點解, 佢話想keep 番。 

至於點解我想del,  係因為我地中間都多共同朋友。 雖然我已經untag 哂所有相兼unfd 埋佢, 但我都怕我而家另一半襟襟下會睇到, 個時影d 相都幾sweet 下

引用:
原帖由 Fly-Away 於 2019-2-11 03:45 AM 發表

人地DEL唔DEL係佢既事~
你無需要突登入去FB睇啦~
如果係我..我會直情BLOCK埋佢FB
我已經del 左佢, 佢無del 我d 相, 係我地d 共同朋友講我知。 

我係怕我而家ge 另一半有時睇睇下, 睇到我地之前d 相, 最慘係好多相我ex 係set 左public,  即係全世界都睇到

引用:
原帖由 yannes1989 於 2019-2-11 03:49 AM 發表

我已經del 左佢, 佢無del 我d 相, 係我地d 共同朋友講我知。

我係怕我而家ge 另一半有時睇睇下, 睇到我地之前d 相, 最慘係好多相我ex 係set 左public,  即係全世界都睇到 ...
你依家另一半 , 都識你前度 ?

引用:
原帖由 yannes1989 於 2019-2-11 03:39 AM 發表

(據我了解, ex 同個女人仲一齊緊)  ...
你現在男朋友有介意嗎?你出聲有乜用 等佢個女朋友出聲佢就馬上delete

引用:
原帖由 Fly-Away 於 2019-2-11 03:51 AM 發表

你依家另一半 , 都識你前度 ?
唔識。 問題係我另一半都開始熟我d fd,  有佢地fb,  而我ex 又有我d fd ge fb,  你都明架啦, fb 係tag 黎tag 到, 遲早一日實睇到。 最慘係我ex 將好多樣set 左public

手已分,佢冇理由再要聽你講

引用:
原帖由 薏米水 於 2019-2-11 03:52 AM 發表

你現在男朋友有介意嗎?你出聲有乜用 等佢個女朋友出聲佢就馬上delete
講真, 就算睇到都無得介意, 因為係歷史。 但如果可以,盡量都唔好俾佢睇到啦。 我都唔想佢唔開心, 特別有d 相都幾close,  攬住或者錫下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kokuhaku 於 2019-2-11 03:56 AM 發表

手已分,佢冇理由再要聽你講
係架。 可能我係女人啦, 唔明白男人心理。 
特別如果係我出軌, 我實9秒9 del 哂佢, 因為呢d 相 提醒我曾經係一個pk

引用:
原帖由 yannes1989 於 2019-2-11 03:55 AM 發表

唔識。 問題係我另一半都開始熟我d fd,  有佢地fb,  而我ex 又有我d fd ge fb,  你都明架啦, fb 係tag 黎tag 到, 遲早一日實睇到。 最慘係我ex 將好多樣set 左public ...
每個人都有過去, 你拍過拖, 同前度有親密照係正常!
如果你現任真係有一日見到你EX既相而嬲你~呷醋,咁你咪TUM下佢
反而, 如果俾你現任知你依家仲有搵EX既話...會唔會唔係咁好呢?
你現任大唔大男人?易唔易呷醋?

引用:
原帖由 yannes1989 於 2019-2-11 04:00 AM 發表

係架。 可能我係女人啦, 唔明白男人心理。 
特別如果係我出軌, 我實9秒9 del 哂佢, 因為呢d 相 提醒我曾經係一個pk
你同佢影番重close 重sweet 咪得囉

回覆 引用 TOP

係咪 del 閃卡 

引用:
原帖由 Fly-Away 於 2019-2-11 04:01 AM 發表

每個人都有過去, 你拍過拖, 同前度有親密照係正常!
如果你現任真係有一日見到你EX既相而嬲你~呷醋,咁你咪TUM下佢
反而, 如果俾你現任知你依家仲有搵EX既話...會唔會唔係咁好呢?
你現任大唔大男人?易唔易呷醋? ...
都係ge...
但另一方面, 我都有好奇心ge.  唔明點解要咁堅持唔del

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。