註冊 登入

人妻有服務……👏👏

引用:
原帖由 明日雀躍的弟弟 於 2019-2-10 12:17 AM 發表

見到別人的妻子肯為老公“吹奏”🚀🚀
但自己的女友卻非常抗拒使命😣😣
如果我有呢D妻子提供特別服務👏👏
就會享受到人生最興奮快樂生活👍👍 ...
女人要慢慢調教既,取港女要調教既難度比較高,所以,認命吧

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
TT1069

Being a Goldman partner is like being knighted on the battlefield
by king Arthur, only this time the battlefield is the global financial market and the Holy Grail is, well, money.

回覆 引用 TOP

一個甘願為你吹簫的人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白衫仔 於 2019-2-10 01:49 AM 發表

學識自已同自已吹,不求人
劉晶 :萍姐 唔啱我吹先!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 n008642 於 2019-2-10 02:02 PM 發表

我以前條女,主動 lum 埋屎眼 呑精 tim ,又如何?
好嘔心

引用:
原帖由 你性土論 於 2019-2-10 01:51 PM 發表

搵明全幫你好吹得架
睇錯 汪明荃

回覆 引用 TOP

俾女吹刺激,但被老婆吹真係好享受

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

需要很多分吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎滴滴OL 於 2019-2-10 08:24 PM 發表

好嘔心
愛你嘅女人,根據樂意嘶做
只有斤斤計較嘅人,先會丫支丫左

引用:
原帖由 公司自我的飛滋 於 2019-2-10 09:45 PM 發表

愛你嘅女人,根據樂意嘶做
只有斤斤計較嘅人,先會丫支丫左
我好愛我老公但唔會咁做囉

引用:
原帖由 香煎滴滴OL 於 2019-2-10 09:50 PM 發表

我好愛我老公但唔會咁做囉
首先你老公有無要求先
無,就無需喇
如果有,妳点去理解愛呢個字呢??
妳是否張個人喜好,蓋過妳先生嘅慾望
當然,妳可以話妳先生好愛妳,所以吾會叫妳做,明嘅.......

你要幫佢奶西先呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公司自我的飛滋 於 2019-2-10 09:53 PM 發表

首先你老公有無要求先
無,就無需喇
如果有,妳点去理解愛呢個字呢??
妳是否張個人喜好,蓋過妳先生嘅慾望
當然,妳可以話妳先生好愛妳,所以吾會叫妳做,明嘅....... ...
我自身經歷,我有要求,老婆阿支阿左
咁我去左揾件阿二,有錢,有樓比我瞓,後屋爆左煲,我要求離婚
老婆ngai番我,之後日日自動婆,吾系嚇妳
妳一樣可以日日話嘔心
其實大把女人爭住做

引用:
原帖由 公司自我的飛滋 於 2019-2-10 10:03 PM 發表

我自身經歷,我有要求,老婆阿支阿左
咁我去左揾件阿二,有錢,有樓比我瞓,後屋爆左煲,我要求離婚
老婆ngai番我,之後日日自動婆,吾系嚇妳
妳一樣可以日日話嘔心
其實大把女人爭住做 ...
學你的做法,很多人想但有種種難度。

永不止蝕,坐船常客
你的鳥生人勿近

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。