註冊 登入

究竟老婆係中邪定顛咗

究竟老婆係中邪定顛咗 E-mail 此主題給朋友

年頭開始就係咁話周圍風水唔好,開口埋口就風水運氣一直話最近運氣唔好係風水差。
之後係咁瘋狂將間屋嘅擺設調黎調去,連訓覺地方都調埋,門又唔可以常開話唔好,開耐就講你。
櫃又換擺設又買一大堆風水擺設到處掛,燈又話吊燈唔好要換,又擺風水植物又改牆,今日換完過幾日又移動過。
由年頭每幾日都有新主意搬野加野丟棄野,好似唔駛休息咁,唔服從又發老脾黑曬臉。成日都有新構思。
完全無尊重他人自己想點就點,有構想講完就要即刻做,年頭到而家都未休息過。日日聽佢講風水講擺位。
調到間屋好奇怪好唔適應成日失眠,再咁落去我真係精神崩潰到歸西。今晚又唔知要起身幾次。。。
究竟呢個係顛咗定點呀各位巴打絲打。。。

熱賣及精選
我覺得似精神病多啲。

引用:
原帖由 勿宜演 於 2019-2-9 10:10 PM 發表

我覺得似精神病多啲。
唉。。。都唔知點搞。

之前佢唔信唔信風水先??

你將你就黎癲既事實話佢知,風水(心理學)唔系甘架,唔會日日搬(換)

引用:
原帖由 雙煎何太急 於 2019-2-9 10:58 PM 發表

之前佢唔信唔信風水先??
之前好少講,而家走火入魔咁樣樣野都拉埋風水。而家晚晚訓得唔舒服,佢當然黎得我死自己舒服心安理得就得。

引用:
原帖由 師兄 於 2019-2-10 12:49 AM 發表

你將你就黎癲既事實話佢知,風水(心理學)唔系甘架,唔會日日搬(換)
佢自己都係上網搵資料,或者去八婆論壇度八。佢肯聽我而家就唔駛訓廳喇。

引用:
原帖由 宇宙最窮發窮惡 於 2019-2-9 10:02 PM 發表

年頭開始就係咁話周圍風水唔好,開口埋口就風水運氣一直話最近運氣唔好係風水差。
之後係咁瘋狂將間屋嘅擺設調黎調去,連訓覺地方都調埋,門又唔可以常開話唔好,開耐就講你。
櫃又換擺設又買一大堆風水擺設到處掛,燈又話吊燈唔好要換,又擺風水植物又改牆,今日換完過幾日又移動過。
由年頭每幾日都有新主意搬野加野丟棄野,好似唔駛休息咁,唔服從又發老脾黑曬臉。成日都有新構思。
完全無尊重他人自己想點就點,有 ...
佢喺樓主度想變啲咩出嚟啊!婚結咗有咩問題?

回覆 引用 TOP

比D钱请个真正師博上来放一次,以后就说要跟足不能再乱放!

好正常~點解咁講~
因為我阿媽系咁

D婆仔得閒就講下D風水命理,睇果D書
開口埋口就 李居名
又話上年最好運
今年最差

搞到我入伙都要撰個吉日中既吉日 押後一頭半個月

整下整下 我老婆30歲以下都顛埋一份
咩都關果D事 我工作 賺錢 身體
總知咩撚都糸因為風水命理好唔好
又要點咁擺 得閒又買風水擺件

D女人糸屋企冇野做,就糸寄托呢D無謂野
其實都糸想個家庭好

如果唔嚴重咪忍下
慢慢引導la

我老婆比我寸得多 都有好轉嫁

寸得最多系 : 你咁勁~ 六合彩中左未?

試下性交改運法,可以幫到佢

萬事得

回覆 引用 TOP

春天是躁鬱症 的高峰期 躁鬱症要睇醫生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙最窮發窮惡 於 2019-2-9 10:02 PM 發表

完全無尊重他人自己想點就點,有 ...
做咩無啦啦咁迷信?

回覆 引用 TOP

你有冇諗過佢有冇道理先?有道理嘅,咪一味ban佢啦

回覆 引用 TOP

識咗個風水師

回覆 引用 TOP

50 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。