註冊 登入

以後不會在信你,你太可怕了。你們都可怕

以後不會在信你,你太可怕了。你們都可怕 E-mail 此主題給朋友

為甚麼要逼我,你自己想怎樣就怎樣。你為甚麼那麼自私,為甚麼,永遠都系那樣自私,逼我你開心嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 55779747 於 2019-2-9 12:34 AM 發表

為甚麼要逼我,你自己想怎樣就怎樣。你為甚麼那麼自私,為甚麼,永遠都系那樣自私,逼我你開心嗎?
騙子,騙子,大騙子。自私,到底誰自私,你自己先自私,自私。自私自私自私,逼死我啦。

我已經沒氣啦。在蝦我,到底想點,我什麼都不要,得唔得。不要逼我,我不要你們任何野。為甚麼要咁樣,知也知到啦。你想點,當初對你好,你就是咁樣對我,我做錯什麼,我到底做錯什麼,為什麼要娶我,娶我回來就咁樣。為什麼,為什麼,為什麼。。。。。。。。。。。。。

冷靜呀⋯⋯什麼也有解决方法的

引用:
原帖由 儍廢物 於 2019-2-9 01:23 AM 發表

冷靜呀⋯⋯什麼也有解决方法的
我受不了,我剛才真要跳橋。我好辛苦。

引用:
原帖由 55779747 於 2019-2-9 01:32 AM 發表

先冷靜,飲些甜野,諗下其他野,唔好辛苦自己

引用:
原帖由 儍廢物 於 2019-2-9 01:37 AM 發表

先冷靜,飲些甜野,諗下其他野,唔好辛苦自己
嗯,謝謝。我真的要爆炸了。天天失眠

引用:
原帖由 55779747 於 2019-2-9 01:42 AM 發表

看下電視,看到攰,自然睡了,最好喝杯熱牛奶

引用:
原帖由 儍廢物 於 2019-2-9 01:48 AM 發表

看下電視,看到攰,自然睡了,最好喝杯熱牛奶
嗯,我看電視看到早上,完全體力透支了,皮膚差了,經常透不過氣,真的好難受

引用:
原帖由 55779747 於 2019-2-9 01:32 AM 發表

千萬不要輕生,向朋友傾訴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 55779747 於 2019-2-9 01:42 AM 發表

試下刮沙、拔罐、或去按摩、或飲D紅早圓肉蓮子百合、對訓覺會好D''

你都識講係佢對你唔住
你就咁輕身會唔會太可惜?
你要為左賤男要生要死的
作為有感覺既一個人
你會唔會覺得咁對自己太可悲
死好易 一個人要死幾秒都可搞掂
但係 你留返條命 停下來 聽下歌先
做人就係唔可以心急
你失去左呢個賤男要生要死的
又失眠又剩咁
或者今日之前佢係你生命既全部
或者你現在孤軍作戰 好無助 如果唔係你唔會哂時間上呢d討論區發洩
唔好比人拉住你鼻子走 你都係一個人黎
你現在諗清諗楚 你想要d咩野
唔好一黎就諗死 你可大大聲咁喊
喊個天為何對你咁殘忍 但唔可以屈服
香港個天現在係黑色姐
你既未來唔係黑色架
總之
你一日未死
你既人生遊戲仲可玩落去

一生人总遇上几个坏人,如果有得撰,咪执位再来!
如果走唔倒,试下接受件事,再调整一下,看能不能!
记住,走很容易,留下才是勇敢,责任(董建华金句)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 55779747 於 2019-2-9 12:43 AM 發表

我已經沒氣啦。在蝦我,到底想點,我什麼都不要,得唔得。不要逼我,我不要你們任何野。為甚麼要咁樣,知也知到啦。你想點,當初對你好,你就是咁樣對我,我做錯什麼,我到底做錯什麼,為什麼要娶我,娶我回來就咁樣。為什麼,為什麼,為什麼。。。。。。。。。。。。。 ...
唔係話佢最近對妳好咗咩?搵好風景睇下啦。

回覆 引用 TOP

100 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。