• 瀏覽: 3,799
  • 回覆: 24
剛辭左職,佢就約我食飯(之前冇試過同佢單獨食飯),佢話好唔捨得我,想同我一齊。PS.我結左婚。
我好直接咁拒絕左佢。我樣雖然ok, 但唔係非常索果種,但個男同事係高大靚仔、又識哄人,應該唔會缺乏囡囡埋身。係咪越得唔到嘅嘢越想得到?定食人妻有別於一般女?

熱賣及精選
人妻味道好好多!

引用:
原帖由 dc31 於 2019-2-8 10:23 PM 發表

人妻味道好好多!
點解?真係唔明男人諗乜

人妻感覺唔同架,當然係講緊外表ok嘅情況下,唔係大媽。
你睇謝安琪到而家都咁多人J就知咩事。

引用:
原帖由 前晚中心的結他 於 2019-2-8 10:39 PM 發表

點解?真係唔明男人諗乜
唔明唔緊要,香討有一位師兄教我用天眼通,我見到你屋企有一種植物開始萌芽,喱種植物最喜歡攀牆而生,
而喱種植又會對家宅做成困擾!
希望你會明。

引用:
原帖由 勿宜演 於 2019-2-8 10:50 PM 發表

人妻感覺唔同架,當然係講緊外表ok嘅情況下,唔係大媽。
你睇謝安琪到而家都咁多人J就知咩事。
人妻係咩感覺?唔驚俾綠帽人戴,他朝君體也相同咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2019-2-8 10:58 PM 發表

唔明唔緊要,香討有一位師兄教我用天眼通,我見到你屋企有一種植物開始萌芽,喱種植物最喜歡攀牆而生,
而喱種植又會對家宅做成困擾!
希望你會明。 ...
冇啦,我婚姻又冇咩問題,我老公雖然唔係高大靚仔,但肯定有錢過佢。我唔會自己破壞自己幸福。但堅唔明點解條仔外型咁好要hou 人妻啫⋯⋯佢對我有d feel 我信,但唔信佢講到真係咁鍾意我。

引用:
原帖由 前晚中心的結他 於 2019-2-8 11:37 PM 發表

冇啦,我婚姻又冇咩問題,我老公雖然唔係高大靚仔,但肯定有錢過佢。我唔會自己破壞自己幸福。但堅唔明點解條仔外型咁好要hou 人妻啫⋯⋯佢對我有d feel 我信,但唔信佢講到真係咁鍾意我。 ...
係,佢真心同你玩完就搵下一個玩。就係咁簡單。
安份乖乖做好人妻吧。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚中心的結他 於 2019-2-8 10:19 PM 發表

剛辭左職,佢就約我食飯(之前冇試過同佢單獨食飯),佢話好唔捨得我,想同我一齊。PS.我結左婚。
我好直接咁拒絕左佢。我樣雖然ok, 但唔係非常索果種,但個男同事係高大靚仔、又識哄人,應該唔會缺乏囡囡埋身。係咪越得唔到嘅嘢越想得到?定食人妻有別於一般女? ...
因為人妻唔使負責任

回覆 引用 TOP

你話你個樣得?你唔知道人面有欺詐性咩,你有現成男人問你老公,一係問你老豆,再唔係你係男人問你自己,on99

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bigfather 於 2019-2-9 07:48 PM 發表

冇咩好討論 結婚了便好好對另一半 街外人不用諗
岩呀!只係諗點解d 男人會hou 人地老婆,仲要可能唔後生。我以為男人呢種生物不論自己幾歲,都係想搵18歲的處~

回覆 引用 TOP

兩個男人?

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]