註冊 登入

初三遇西人老婆話要離婚

初三遇西人老婆話要離婚 E-mail 此主題給朋友

今晚約9時左右在葵涌惠x超市買完野排隊比錢
,三條龍都好多人,結果我同我婆分別排各一條隊,我老婆推住車,坐咗一歲BB,我就排另一條隊,突然之間有個大約50歲好醜樣的西人外國女人,插位排在我前面,我同佢講我排緊,突然之間有個乞衣打扮類似瀟灑哥的人,長頭髮着西裝穿粉紅色褲留鬍鬚瘦身材的約五十歲男人走過來,佢話打咩尖你都冇嘢喺手,你買少少野可以排兩條隊嘅咩,個男人話排兩條隊唔啱,佢自己打尖講到自己好啱,呢啲係咩道理,我有BB喺度費事BB受驚我話收聲唔嘈了,你排啦,條似乞兒嘅男人好大聲話收乜撚嘢聲,好大聲想打我咁款,我老婆見到出嚟同佢講新年算啦大家開心,條似乞衣男人說俾面我老婆如果唔係打撚死我,BB嗰陣時已經嚇到喊到收唔到聲,嗰陣時我都唔得閒理條乞衣人,之後我仲要俾老婆話呢啲人要讓一讓佢,你咁衝動整到BB受驚如果再有下次即刻同我離婚,因為排在我老婆後面有一個有皮膚病和不停咁㧓頭髪,皮膚一達達的人排在佢後面我先叫佢排我條隊,因我怕影響BB因BB啱啱先喺醫院出嚟,之前喺街上惹到呼吸道的細菌住了四日醫院了,而家又罰我一星期吾比返屋企,話我衝動叫我反省,好慘,點解香港啲人越嚟越惡,我跟老婆說公司已經好煩,睡不好又不夠精神,明天又好多野做,你又覺得我做得不對,我都係講道理結果我都唔知道會搞成咁,你又話再有下次要同我離婚,呢一刻我真係想死左佢,我都覺得你係不太諒解我,不太太明白我,你講得對,話不投機半句多,你都知我從小在這家庭好不公平,造就左我呢啲性格,呢個係我唔啱我會去改,你係我老婆應該幫我,改善問題,體恤我,妳成日都話要離婚,我都對自己越嚟越冇信心,如果我係佢哋,我唔小心打左人哋尖我會死狗的,講對不起,我唔知道而家啲人會咁惡,我好天真我以為我自己係咁諗,人哋都係咁諗結果唔係,令到樂仔受驚,我都好內疚好心痛想死

熱賣及精選
引用:
原帖由 terrykeung123 於 2019-2-8 04:57 AM 發表

,三條龍都好多人,結果我同我婆分別排各一條隊,我老婆推住車,坐咗一歲BB,我就排另一條隊,突然之間有個大約50歲好醜樣的西人外國女人,插位排在我前面,我同佢講我排緊,突然之間有個乞衣打扮類似瀟灑哥的人,長頭髮着西裝穿粉紅色褲留鬍鬚瘦身材的約五十歲男人走過來,佢話打咩尖你都冇嘢喺手,你買少少野可以排兩條隊嘅咩,個男人話排兩條隊唔啱,佢自己打尖講到自己好啱, ...
你好寫的

回覆 引用 TOP

如果我係你老婆我都會離婚, 咁小事可以講咁大段嘢, 一係就喐手, 一係就收皮。

引用:
原帖由 S.T.RAY 於 2019-2-8 05:37 AM 發表

如果我係你老婆我都會離婚, 咁小事可以講咁大段嘢, 一係就喐手, 一係就收皮。
喐手我都想,bb係到和後果,發洩下姐

現在D人,郁下就兇人,癡線……

樓主加油!

人生從痛苦開始,可幸經歷從不平凡,但願生命中能有一點歡笑,餘下生命能與意中人一齊渡過。
操fit D,

你識震波,
一般人再唔寸你。

唔好比啲低等生物影響到自己。
但郁啲就話離緍就過份。

樓主加油呀 葵涌這些地方你要早日搬離啊
如果唔係老婆走佬 朋友都疏遠你
最最最緊要香討啲ching都當你傻

C:\Users\Desktop\爸爸的文件夾\新增資料夾\新增資料夾\新增資料夾\新增資料夾\新增資料夾\新增資料夾\不要開
引用:
原帖由 terrykeung123 於 2019-2-8 05:47 AM 發表

喐手我都想,bb係到和後果,發洩下姐
其實我係講, 做人要決斷啲。
我自己都有細路, 知道打交有後果嘅話, 咪另轉個頭就行咗去囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 woodseedsunmoon 於 2019-2-8 06:07 AM 發表

唔好比啲低等生物影響到自己。
但郁啲就話離緍就過份。
多謝師兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rabbit13 於 2019-2-8 05:51 AM 發表

現在D人,郁下就兇人,癡線……

樓主加油!
多謝師兄🙏🏼

回覆 引用 TOP

樓主,真心講一句,絕無玩嘢成份。
小弟認為你可能有少少情緒病,可能你嘅工作同家庭俾咗你太大壓力,你最好去睇下醫生,病向淺中醫啊。

嘗試同老婆溝通,同佢傾下事件。好多東西慢慢積成。將來同佢感覺距離越來越遠的。這是我的教訓🉐️來的。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 palacemusic 於 2019-2-8 06:18 AM 發表

樓主,真心講一句,絕無玩嘢成份。
小弟認為你可能有少少情緒病,可能你嘅工作同家庭俾咗你太大壓力,你最好去睇下醫生,病向淺中醫啊。
謝謝你,依加係有d,夜晚一日起兩三次身,唔夠瞓,bb夜哭,餵奶,工作壓力大,係家日日俾人少

引用:
原帖由 terrykeung123 於 2019-2-8 04:57 AM 發表

,三條龍都好多人,結果我同我婆分別排各一條隊,我老婆推住車,坐咗一歲BB,我就排另一條隊,突然之間有個大約50歲好醜樣的西人外國女人,插位排在我前面,我同佢講我排緊,突然之間有個乞衣打扮類似瀟灑哥的人,長頭髮着西裝穿粉紅色褲留鬍鬚瘦身材的約五十歲男人走過來,佢話打咩尖你都冇嘢喺手,你買少少野可以排兩條隊嘅咩,個男人話排兩條隊唔啱,佢自己打尖講到自己好啱, ...
咁你點解要排兩條隊?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。