註冊 登入

新年新展望!繼續修線條!堅持!毅力!🔥

新年新展望!繼續修線條!堅持!毅力!🔥 E-mail 此主題給朋友

襯住大年初一,自我鼓勵一下,用左十五個月時間,由肥C奶成功變身,除左身形嘅改變,身體仲好左好多,又養生運動嘅習慣,真係諗返都好熱血!好感恩!

喺呢度順祝各位姐妹,豬年大家都心想事成!Fit爆靚爆!
🎉🎉🎉

我自己都要用呢張相自我鞭策,唔可以鬆懈,繼續修靚個線條,增肌減脂!

熱賣及精選
c姐你健版過黎!快d 比多d tips 我地!

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-5 08:12 PM 發表

c姐你健版過黎!快d 比多d tips 我地!
哈哈!被發現添,我見同健版冇乜關係,又想激勵一下自己,新一年繼續進步,所以喺呢邊post😜

我尖齢咁淺,除左勤力,邊有咩心得呀!😅

引用:
原帖由 siupingchan 於 2019-2-5 08:16 PM 發表

哈哈!被發現添,我見同健版冇乜關係,又想激勵一下自己,新一年繼續進步,所以喺呢邊post😜

我尖齢咁淺,除左勤力,邊有咩心得呀!😅
你而家大約點食點操呀

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-5 08:21 PM 發表

你而家大約點食點操呀
而家都係每星期操3日,cardio 兩日咁囉。
過完年應該會加多一日cardio,因為想個bf再低啲,挑戰下現腹肌
比較開心係深蹲剛剛突破左一餅,加左5kg,直腿硬拉上到一餅✌
自我陶醉添,對C兄/姐黎講可能只係碎料😅
食都係三正餐三小食,不過增肌好慢,冇乜進展😔

引用:
原帖由 siupingchan 於 2019-2-5 08:32 PM 發表

過完年應該會加多一日cardio,因為想個bf再低啲,挑戰下現腹肌
比較開心係深蹲剛剛突破左一餅,加左5kg,直腿硬拉上到一餅✌
食都係三正餐三小食,不過增肌好慢,冇乜進展😔 ...
睇相sis你bf應該唔高喎,15個月成績好好,我都真係唔可以再懶🙈

引用:
原帖由 icetealady 於 2019-2-5 08:36 PM 發表

睇相sis你bf應該唔高喎,15個月成績好好,我都真係唔可以再懶🙈
而家keep住22.5,想試下20以下,現下啲腹肌😉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siupingchan 於 2019-2-5 08:32 PM 發表

一餅其實係幾多呀?我d gyms 個個餅唔同size

引用:

咁玩cardio 時間pattern 如何?        睇c 姐你相 fat rate 唔似高

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-5 08:44 PM 發表

一餅其實係幾多呀?我d gyms 個個餅唔同size
一般而言,一餅即係20kg,支bar又約20kg,加埋每邊一餅即係約60kg🤗

引用:

咁而家你係flat tummy  狀態想有六舊 /        馬甲,還是直情係屎腩呀

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-5 08:46 PM 發表

咁玩cardio 時間pattern 如何?        睇c 姐你相 fat rate 唔似高
我通常星期二、四、六重訓,星期六操完再跑40分鐘機,星期日打拳,黎緊會加多星期三一日拳

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siupingchan 於 2019-2-5 08:48 PM 發表

一般而言,一餅即係20kg,支bar又約20kg,加埋每邊一餅即係約60kg🤗
你玩到重過自己。。。。 我d gym 偷雞,有女仔bar 10kg 呀,d 餅仔2.5kg 都有

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-5 08:48 PM 發表

咁而家你係flat tummy  狀態想有六舊 /        馬甲,還是直情係屎腩呀
而家腹部仲有一層脂肪,而且肥得太耐,啲皮鬆晒,有排收😔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-5 08:54 PM 發表

你玩到重過自己。。。。 我d gym 偷雞,有女仔bar 10kg 呀,d 餅仔2.5kg 都有
要突破自己,想試下自己可以去得幾遠嘛,短期目標係餅半,即係加埋支bar約80kg💪

回覆 引用 TOP

74 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。