註冊 登入

真心想問各位婚後性方面既意見

真心想問各位婚後性方面既意見 E-mail 此主題給朋友

自問真係做哂一個老公既本份,屋企所有開資都係我負責當然有時d細數老婆都會比下喇另外有姐姐負責清潔同照顧小朋友,平時買餸煮飯都係我一手包辦(因為覺得自己煮好食d所以姐姐只會協助),就連吖仔話唔鐘意食學校d飯都係我每朝煮比佢帶飯,放假一定陪屋企,就算平時自己出街一星期都唔會多過一次,基本上放工第一時間就返屋企

但係我就係對住老婆冇性呢方面既衝動,係我承認係我問題,因為覺得佢呢方面唔吸引所以冇衝動搞野。真係想問下特別是女性你地會介意老公唔搞自己嗎?

PS 試過好多唔同方法連心理醫生都睇過

熱賣及精選
引用:
原帖由 sniderayy 於 2019-2-1 10:50 AM 發表

自問真係做哂一個老公既本份,屋企所有開資都係我負責當然有時d細數老婆都會比下喇另外有姐姐負責清潔同照顧小朋友,平時買餸煮飯都係我一手包辦(因為覺得自己煮好食d所以姐姐只會協助),就連吖仔話唔鐘意食學校d飯都係我每朝煮比佢帶飯,放假一定陪屋企,就算平時自己出街一星期都唔會多過一次,基本上放工第一時間就返屋企

但係我就係對住老婆冇性呢方面既衝動,係我承認係我問題,因為覺得佢呢方面唔吸引所以冇衝動 ...
老婆只會介意老公唔搞自己而有藉口去搵其他女人。 唔係嘅可能佢會覺樂得清閒。
樓主一個月大約同老婆ml幾多次?

引用:
原帖由 sniderayy 於 2019-2-1 10:50 AM 發表

但係我就係對住老婆冇性呢方面既衝動,係我承認係我問題,因為覺得佢呢方面唔吸引所以冇衝動 ...
你老婆有無要求你先?

引用:

醫生有冇check過你性傾向?

引用:
原帖由 87er 於 2019-2-1 11:57 AM 發表

醫生有冇check過你性傾向?
絕對唔鐘意男人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 客戶名稱 於 2019-2-1 11:44 AM 發表

老婆只會介意老公唔搞自己而有藉口去搵其他女人。 唔係嘅可能佢會覺樂得清閒。
樓主一個月大約同老婆ml幾多次?
一次都冇

引用:
原帖由 sniderayy 於 2019-2-1 12:04 PM 發表

一次都冇
你地幾多歲?

無興趣又生到仔?

時代不斷向前,大陸人民都開始面向世界。
只有香港嘅癈青,臭假西仲成日講住文革,大躍進...。
引用:

有D人由細到結婚都係食慣自已,
習慣咗自己手勢的力度、快慢,
一切隨心所慾,
對住實物時,唔慣要別人配合,
慢慢對真人冇興趣。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-2-1 11:53 AM 發表

你老婆有無要求你先?

引用:
原帖由 客戶名稱 於 2019-2-1 12:11 PM 發表

你地幾多歲?
3字尾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sniderayy 於 2019-2-1 01:36 PM 發表

你交唔交到功課?

引用:
原帖由 全馬二世 於 2019-2-1 12:24 PM 發表

無興趣又生到仔?
生到仔同有興趣係兩樣野,果時有目標要生所以咪要搞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-2-1 01:40 PM 發表

你交唔交到功課?
交唔到,因為技術問題佢成日都整痛我試問甘樣點會有興趣
有傾過,佢話佢唔係d5354 既女人所以冇技術,呢個我都覺得啱因為我之前佢只拍過一次拖

引用:
原帖由 87er 於 2019-2-1 12:29 PM 發表

有D人由細到結婚都係食慣自已,
習慣咗自己手勢的力度、快慢,
一切隨心所慾,
對住實物時,唔慣要別人配合,
慢慢對真人冇興趣。
打飛機就一定有但唔係因為呢個原因加上我對真人係有興趣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。