註冊 登入

[脫毛] 一定要脫毛嗎

引用:
原帖由 似斷難斷 於 2019-1-31 05:09 PM 發表

我試過幾間都唔係好掂 
脫就一定要脫, 搵間PRO少少既公司做脫毛先可以無手尾 
但有冇邊D試過係好? 你地去連鎖定細間多? 信譽好少少又真係work??! 
始終比咁多錢唔想中伏, Thanks   ...
暫時來講都係M同D
比較始祖

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 michelle789 於 2019-2-1 11:43 PM 發表

有乜咁驚訝😅

回覆 引用 TOP

我覺得A plxx 幾好,完全唔sell,價錢又唔係好貴,你自己上網睇下,佢網有promotion價

回覆 引用 TOP

最好脱

回覆 引用 TOP

要啦!激光脫唇毛都唔貴

回覆 引用 TOP

去做脫毛啦!一了百了!唔洗搞咁多野

唇同UNDERARM真係不得不脫
以我所知M記有人REFER都係較貴
但如果你喜歡買SERVICE可以一試
D記就唔好啦太離地
如果你仲有D大部位想脫
例如手呀腳既建議你JOIN全身
755機都只係2萬樓下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sandymama101 於 2019-2-9 04:17 AM 發表

去做脫毛啦!一了百了!唔洗搞咁多野
我仲以為越拔越少點知都係咁...
如果捱夜啲毛生得仲快

引用:
原帖由 michelle789 於 2019-1-31 10:34 AM 發表

事緣唇上好多毛咁年來都係續條續條蚊
但係佢又越問越粗
次次生出來好似男人咁

其實臉都有好多嘅
但嗰啲唔顯眼

究竟出唔出去脫毛好啊
胳肋底又剃愈粗 ...
脫左去啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 michelle789 於 2019-1-31 10:34 AM 發表

事緣唇上好多毛咁年來都係續條續條蚊
但係佢又越問越粗
次次生出來好似男人咁

其實臉都有好多嘅
但嗰啲唔顯眼

究竟出唔出去脫毛好啊
胳肋底又剃愈粗 ...
我非常建議女仔咩毛唔脫都好,腋下真係要搞搞佢!
如果唇毛太勁都建議搞搞!
我係D記脫,當時係買腋下送唇

引用:
原帖由 樓上幼稚的羊羊 於 2019-2-11 04:28 PM 發表

我非常建議女仔咩毛唔脫都好,腋下真係要搞搞佢!
如果唇毛太勁都建議搞搞!
我係D記脫,當時係買腋下送唇
你係男?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 michelle789 於 2019-2-11 02:40 PM 發表

我仲以為越拔越少點知都係咁...
如果捱夜啲毛生得仲快
拔毛既話啲毛會愈黎愈粗,有機會倒生,所以直接去做激光就對了

引用:
原帖由 sandymama101 於 2019-2-11 07:15 PM 發表

拔毛既話啲毛會愈黎愈粗,有機會倒生,所以直接去做激光就對了
咩叫到生

引用:
原帖由 michelle789 於 2019-2-11 07:18 PM 發表

咩叫到生
即係會向肉入面生,或者會同一個毛孔生2條毛出黎...好麻煩

回覆 引用 TOP

哇!! 你咁樣"蚊" 佢, 梗係唔得啦!! 一定越來越粗
sis已經冇得揀, 一定要脫毛了~~~

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。