[其他] 細個自己既男人 香討焦點

細個自己既男人 E-mail 此主題給朋友

其實有冇女人鍾意細過自己好多既男人
通常係咩心態

熱賣及精選
愛情既野,話來就來。。
唔差太多唔會介意。

唔同追女仔會。。
小姐,唔好意思,我想睇一睇你限身份証,CHECK CHECK個年齡先決定追唔追你或者VICE VERSA,比人追時睇睇個年齡先

引用:
原帖由 fwho 於 2019-1-30 08:56 PM 發表

愛情既野,話來就來。。
唔差太多唔會介意。

唔同追女仔會。。
小姐,唔好意思,我想睇一睇你限身份証,CHECK CHECK個年齡先決定追唔追你或者VICE VERSA,比人追時睇睇個年齡先 ...
咁又係 大我十年都夠膽死溝我 之前個個

引用:
原帖由 鬼屋邊緣的樓奴 於 2019-1-30 06:59 PM 發表

咁又係 大我十年都夠膽死溝我 之前個個
你可以因為人地既年齡而拒絕人,不過就正如男追女咁,
想追就追,唔會想咁多,係咪?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋邊緣的樓奴 於 2019-1-30 08:47 PM 發表

通常係咩心態
使咩在乎別人眼光呀。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋邊緣的樓奴 於 2019-1-30 08:47 PM 發表

通常係咩心態
白姐姐.....唔知佢又係咩心態呢?

回覆 引用 TOP

引用:

通常係咩心態
通常細我細年個d都純d,冇咁有機心

回覆 引用 TOP

差唔多太多其實都可以接受

回覆 引用 TOP

愛情無分年齡,只要相愛就得啦

回覆 引用 TOP

觀賞心態

回覆 引用 TOP

引用:

通常係咩心態
條嘢細好心就做女人啦係要霸住做男人

回覆 引用 TOP

首先要了解對方有冇想過有小朋友、如果女人年紀大到已經冇生B能力、而對方又想嘅話咁放棄囉。其實兩個一齊最緊要有感覚、無feel乜都係假,同埋夾得埋、年紀相差多少唔係乜野大問題

世上無奇不有

回覆 引用 TOP

唔食嫩口野,唔通食過大十幾年既阿叔咩,細睇真係差好遠
除非有米啦

只要地方好。年齡唔係問題的。你睇台灣賈靜雯

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。