• 瀏覽: 9,024
  • 回覆: 79
遇到過幾個男仔,係會出聲叫我請佢食飯
我無應過約,唔知食完係咪真係會想我埋單
但...究竟咩心態?真係覺得我會無啦啦請你食飯?

我凈係知喺香討呢到已經好多女pm我話想請我食飯,煩到死

引用:
原帖由 演偽聽 於 2019-1-25 01:10 AM 發表

倍你出街唔使精神同時間㗎,叫你請食飯已經便宜咗你喇!

回覆 引用 TOP

人地講笑定認真先

引用:
原帖由 演偽聽 於 2019-1-25 01:10 AM 發表

你出來同我食, 我請你食牛扒

引用:

係咪人地幫過你或者有其他原因?
唔係點會無啦啦叫你請食飯

引用:
原帖由 箍麻 於 2019-1-25 03:23 AM 發表

你出來同我食, 我請你食牛扒
去食你塊扒都幾貴
不如你出黎我請你食

意思係比機會你可以開帖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ooppkkll 於 2019-1-25 03:29 AM 發表

去食你塊扒都幾貴
不如你出黎我請你食
我出來就唔要食牛扒, 要食壽司
不過呢排好忙, 都幾難搵個時間出來

回覆 引用 TOP

曲線叫你彈開,成班人講野入面話題都唔健康,明玩人,你係要黎比人玩就好啦,你可以繼續過黎比我玩,好玩得,唔怕玩過火,可有可無,類似叫你帶埋朋友出黎玩丫但係你自己唔好黎,即係每一句都表明對你佢一定係咁樣。

啲回覆咁無營養得黎又唔好笑嘅.. 🤷🏻‍♀️

引用:
原帖由 演偽聽 於 2019-1-25 09:19 AM 發表

啲回覆咁無營養得黎又唔好笑嘅.. 🤷🏻‍♀️
想笑去笑話區

引用:
原帖由 全職廢青 於 2019-1-25 01:26 AM 發表

我凈係知喺香討呢到已經好多女pm我話想請我食飯,煩到死
有J女???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 箍麻 於 2019-1-25 09:40 AM 發表

想笑去笑話區
我就係唔係想笑(而已真係唔好笑), 係認真問

引用:
原帖由 ooppkkll 於 2019-1-25 03:23 AM 發表

係咪人地幫過你或者有其他原因?
唔係點會無啦啦叫你請食飯
無幫過喎
好耐無見嘅前同事又有.其他部門嘅同事又有.隔離公司嘅都有

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]