註冊 登入

婚後性生活次數?

引用:
原帖由 商界長長裙 於 2019-1-20 10:55 PM 發表

各位巴打、絲打你好:
真心好想知,大家婚後頭兩三年,做愛的次數大概幾多次?或者你地認為應該幾多次才是正常?因為我覺得應該一星期應該要有一至兩次。(如可以,請註明一下,你是係男定女,同埋雙方一齊左幾耐)

希望大家高台貴手,唔想呢個成為膠post! ...
結婚第一年,一星期平均5至6次,結婚26年,一個月平均2至8次,主要看雙方心情,精神,體力,我是男,日日做都得,但同太太做, 必要保留精力,因每次從女人無興趣帶她到有興趣.....到高潮,再到反白眼,實在要時間,很苦,及很快樂!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
男,其實一星期三次都好合理,間唔中要清下支槍

回覆 引用 TOP

多少因人而異,個死佬七晚七都仲要攪佢啲健身女學生,咁都唔精盡人忙

引用:
原帖由 fongbels 於 2019-1-22 02:40 PM 發表

多少因人而異,個死佬七晚七都仲要攪佢啲健身女學生,咁都唔精盡人忙
係咪你未啜盡佢D精力😌

引用:
原帖由 床上清涼的結他 於 2019-1-22 02:54 PM 發表

係咪你未啜盡佢D精力😌
如果可以精液發發電,我間 CrossFit box 可能唔駛交電費

引用:
原帖由 fongbels 於 2019-1-22 02:58 PM 發表

如果可以精液發發電,我間 CrossFit box 可能唔駛交電費
點解?😂因爲你儲左好多電?

引用:
原帖由 床上清涼的結他 於 2019-1-22 03:00 PM 發表

點解?😂因爲你儲左好多電?
係佢有太多精

引用:
原帖由 fongbels 於 2019-1-22 03:09 PM 發表

係佢有太多精
證明你無選擇錯,一定可以餵飽你👍🏽

頭一至兩年,閒日一次,星期五晚一次星期六一至兩次.視乎情況.一定真軍.

回覆 引用 TOP

得閒時間平均一天3次,每次2小時,都幾浪費時間。忙,累的時候就兩天一次。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fongbels 於 2019-1-22 02:40 PM 發表

健身女學生?

引用:
原帖由 fongbels 於 2019-1-22 02:58 PM 發表

我想知係咪你係女健身教練就真

引用:
原帖由 xiaoloy 於 2019-1-20 11:11 PM 發表

我已唔知咩係正常!
同我心嗰句一樣

Life Is Like A Cup Of Coffee

回覆 引用 TOP

一周最好有三次了。隔天。女性

回覆 引用 TOP

十年一次,因為要生仔!之後佢出去包2奶

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。