• 瀏覽: 129,133
  • 回覆: 668
  • 追帖: 28
引用:
原帖由 realfishlover 於 2020-9-1 08:21 PM 發表

妳的痛苦只有妳自己最明白。如果他願意改變一下,你是否願意為了小朋友、為彼此的緣份,給他一個機會?
不會了!

引用:
原帖由 pinot 於 2020-9-2 10:14 PM 發表

不會了!
愛自己,照顧好自己和小朋友,加油。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pinot 於 2019-1-20 03:24 PM 發表

我感謝你每月準時比阿女嘅生活費。但係你不滿我之前,請想想自己有幾咁無問題,對這段婚姻有幾坦誠,回想一下你曾經講個幾多個你所謂嘅善意的謊言,亦想想自己為個屋企為個女付出咗幾多。

由有咗阿女開始,我自己比錢請家務助理、陪月和工人,你從此無做過任何一樣家務,洗廁所洗冷氣抹窗拖地開枱食飯更加不用想,一屋一枱一杯你用過的東西不會收拾和不會清潔,我也要工作,並不是全職家庭主婦,我媽也不是工人,無能力幫你跟手 ...
關你L事咩?

回覆 引用 TOP

關你L事咩?

回覆 引用 TOP

關你L事咩?

回覆 引用 TOP

關你L事咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pinot 於 2019-1-20 03:24 PM 發表

我感謝你每月準時比阿女嘅生活費。但係你不滿我之前,請想想自己有幾咁無問題,對這段婚姻有幾坦誠,回想一下你曾經講個幾多個你所謂嘅善意的謊言,亦想想自己為個屋企為個女付出咗幾多。

由有咗阿女開始,我自己比錢請家務助理、陪月和工人,你從此無做過任何一樣家務,洗廁所洗冷氣抹窗拖地開枱食飯更加不用想,一屋一枱一杯你用過的東西不會收拾和不會清潔,我也要工作,並不是全職家庭主婦,我媽也不是工人,無能力幫你跟手 ...
天下間的男人都一樣,我17歲就和他拍拖,一起23年了,女兒都11yrs,有時都嬲,嬲完下次又係咁, 循環不息 都冇咩嘅 佢只係唔做家務 放工一定 馬上回家,又唔會 有咩豬朋狗友 其他都對我好好嘅,又唔會鬧我又唔會嬲我 我鍾意去邊佢都會
陪我去嘅 都習慣了 唯有自己找點樂趣囉 要愛自己多啲…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pinot 於 2020-3-8 01:28 AM 發表

我就係掉晒都唔益佢
咪再回應嗰個bbq323,呢個正一廢柴老蚊公,好多帖都見佢回應,歪理連篇,永遠為佢同類講好話,踩底女性。
樓主搬走晒啲傢俬電器未,小心個媽寶廢柴垃圾換鎖,唔畀你搬走啲嘢。
有咁嘅刻薄老母,就教出呢啲仔女!佢兩兄妹都同佢哋阿媽一樣咁衰格!早離早着!

回覆 引用 TOP

一,影衰男人
二,結婚生B前你就知條佬乜料

佛渡有情

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]