註冊 登入

有無人食過夜食酵素?

引用:
原帖由 WinnyWong333 於 2019-1-24 09:16 PM 發表

其實實際上有咩用?!
係減肥個D酵素呀!我見佢FB寫可以大餐後食,用來分解澱粉、油脂、蛋白質、乳糖,係台灣啱啱係香港出嘅product,所以想睇下有無人試過,有無效!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 WinnyWong333 於 2019-1-24 09:16 PM 發表

其實實際上有咩用?!
有用呀!試左!

引用:
原帖由 turkeykikiki 於 2019-2-1 07:35 PM 發表

有用呀!試左!
請問係边隻呀?想試

引用:
原帖由 Mammycat 於 2019-2-2 01:02 AM 發表

請問係边隻呀?想試
夜食酵素呀!樓主講左~

回覆 引用 TOP

澳門完全冇得買囉

回覆 引用 TOP

無呀 不過都有fd叫我試 其實有無用架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ho33yan 於 2019-1-13 05:22 PM 發表

前個排係FB見到我的健康X記夜食酵素做promo,有50蚊E-coupon,又有送sample,不過揀唔中,想睇下有無人試過,再去買…
我食左無乜用

提示: 違規內容已被屏蔽
x2
引用:
原帖由 HAUHAU_ng 於 2019-3-11 07:45 AM 發表

我食左無乜用

回覆 引用 TOP

我係fb見到隻日夜酵素, 試咗2個月, 之前3,4 日先有得開一次大, 宜家日日朝早起身就有得痾, 冇好似之前咁痾血, 過程幾輕鬆。
賣酵素個女仔幾有心定時send msg嚟叫我飲水, 間接迫我日日飲2.5L水同執我飲食, 佢話食酵素一定要飲水, 唔飲水吸收唔到。
宜家減咗7磅, 減多幾磅後可能會開始做下運動修靚啲線條。

回覆 引用 TOP

25 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。