註冊 登入

識咗個大灣區人妻租客

識咗個大灣區人妻租客 E-mail 此主題給朋友

大灣區人妻

背景
父母在早年在大灣區買了幾個單位,其實大約八九年前買,嗰時都未有大灣區呢個名,都係叫什麼珠三角呀咁。前一兩年張手上的單出租出去。其中間別墅今年年尾租咗比一個四人家庭。老公係做生意,老婆係第二任,一個女係第一任老婆生,一個仔第二任生的。

近年佢老公生意唔係好掂,再加上特朗狗打trade war 令佢生意做唔住。於是張佢間別墅賣咗,吐現還債,大陸係年尾要清晒數過年,佢債主追上門,其實係我間別墅格離。佢見我哋招租,咁經紀話有人要租咁我要見下個租客咩料啦。因為父母都年紀大咗,咁都係我接手租務,咁假期返去睇下咩料啦。

返到去見到人妻幾靚,三十出頭,成個後生版羅霖(美魔女)當然人妻比羅霖後生好多。咁帶佢兩公婆睇下環境囉,佢老公行開傾電話,人妻羅霖過黎不經意咁hi我手手腳腳,好似想姣我咁。唔知係咩我諗多咗?

不過年尾會再返去一次,又有機會見!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
人妻好招呼

引用:
原帖由 晚間肥肥廁紙 於 2019-1-12 02:15 PM 發表

人妻好招呼
可以話佢係幾靚,佢話係吉林人。北方女人係同南方人唔同氣質。有少少撈味之餘有少少貴氣。文字唔識表達!

引用:
原帖由 patricklau13 於 2019-1-12 02:51 PM 發表

可以話佢係幾靚,佢話係吉林人。北方女人係同南方人唔同氣質。有少少撈味之餘有少少貴氣。文字唔識表達!
呢D女應該好大食

引用:
原帖由 晚間肥肥廁紙 於 2019-1-12 02:53 PM 發表

呢D女應該好大食
知佢老公就六張嘢

回覆 引用 TOP

大灣區人妻外傳
話說我們家人返去會住自購公寓,呢間好雜咩人都有。有些酒吧、夜場的女都會住呢度,因為附近好多酒吧,經常酒醉女拍我門或㩒我鐘仔。現時父母少返去,都係我回去管理租務時住一兩晚。

引用:
原帖由 patricklau13 於 2019-1-12 05:36 PM 發表

大灣區人妻外傳
話說我們家人返去會住自購公寓,呢間好雜咩人都有。有些酒吧、夜場的女都會住呢度,因為附近好多酒吧,經常酒醉女拍我門或㩒我鐘仔。現時父母少返去,都係我回去管理租務時住一兩晚。 ...
師兄食吾少好西喇!!!!

引用:
原帖由 真。小小希望 於 2019-1-12 06:16 PM 發表

師兄食吾少好西喇!!!!
有咁機會,但未試過。怕中招

回覆 引用 TOP

記得食完要抹嘴同埋唔好上身

これが人の夢、人の望み、人の業!
引用:
原帖由 BB六歲 於 2019-1-13 11:04 AM 發表

記得食完要抹嘴同埋唔好上身
其實啲女幾得,有一兩個都講廣東話傾得埋。

回覆 引用 TOP

其中一個中山三鄉的,二十出頭,幾靚,少少似張柏G

引用:
原帖由 patricklau13 於 2019-1-13 11:54 AM 發表

其中一個中山三鄉的,二十出頭,幾靚,少少似張柏G
再講多啲

引用:
原帖由 雨中白滑的筍盤 於 2019-1-14 10:49 AM 發表

再講多啲
哦,話說2018年下半年上去酒吧,佢又係度做的,我送咗一打啤酒佢,比咗張卡片佢。你知香港卡片乜鬼都叫主任、經理咁。之後friend咗,佢收工上我家

回覆 引用 TOP

約好咗今個週末上去搞埋手尾,又有機會見到美魔女人妻。有冇尸兄教下橋?

回覆 引用 TOP

有D人妻性格都好女皇架

17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。