• 瀏覽: 134,805
  • 回覆: 12
  • 追帖: 11
Yeeki 好叻,隊友們齊齊努力💪
繼續運動,繼續享受美食,繼續瘦。

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-1-14 12:09 PM 發表

大多粗纖維又唔夠水溶性纖維係會導致腸塞。菜要食,生果都要食。。。
油都重要啊,唔夠油,塊臉搽咩都無用
我都覺得油好重要,食唔夠油,塊面乾爭爭。

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-2-1 01:58 PM 發表

今晚自煮呢啲

哈哈,唔知乖唔乖
好壯觀呀!

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-3-5 12:10 PM 發表

多謝你

更要乖乖食
Yeeki 好叻女,又有恆心。
我減得慢,但漸見成績,磅數依舊,但外型瘦了很多,可以騙到人,但仍要繼續努力💪

我都有努力減肥,不過主要都是做帶氧,做完重訓超累的

引用:
原帖由 涼涼愛胃胃 於 2019-4-17 03:55 AM 發表

都係嗰句好味嘅無所謂
唔好味嘅好唔抵
絕對同意,唔好味浪費曬D quota.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 豬仔乜 於 2019-4-18 08:32 PM 發表

佢會叫我讓下人

佢唔會明瘋狗症係見人就咬, 以為避開佢就唔追住黎!

亦唔明我為左'讓下'呢個動作, 特登去溫習更年期婦女既情緒

話說, 睇到其中一項係會肥胖, 距離18,22碎時新陳代謝減低200~400 kcal, 如果唔運動,等如要食少一餐飯。

嚴重可引致精神病
...
叔叔,自從熊舖無開,我少左係瘦身版留言,但間中也會睇下post,雖然不知發生什麼事,但條友真的係顛嫁,唔好理她。

引用:
原帖由 豬仔乜 於 2019-4-21 03:30 PM 發表

一齊自high 下

磅數上落, who cares? 漢堡神偷衫
叔叔對腳好誘人呀!

回覆 引用 TOP

我終於去左旺角免費度體脂,要誠實面對自己,體重體脂都高,努力💪

引用:
原帖由 豬仔乜 於 2019-5-14 07:29 PM 發表

加油呀 仲有無keep 住日日過500?
無啦,農曆新年去旅行返香港後隻錶無叉電不能連續達標後放棄左,之前每星期最少跑10k,但最近因爲去旅行同病左停止左,依家好d,希望今個星期六可以跑返。

引用:
原帖由 豬仔乜 於 2019-5-14 10:12 PM 發表

禾想有人指導禾
可能人地見叔叔係熟手技工,唔敢獻醜。

引用:
原帖由 豬仔乜 於 2019-5-14 10:58 PM 發表

一星期10k 好似少左dd

同埋如何做運動同隻錶無關的說
我認我係懶,而且又為食,所以要勤力返D。

引用:
原帖由 icetealady 於 2019-5-15 09:43 AM 發表

追舖見到我個名上黎自high下先

@mandyapple 忍到口clean diet真係好快見效,我試左2星期(偷懶冇乜運動),磅數體脂不大上落,但腰線變化好明顯,今個星期我又開始第2回clean diet,come to join us! ...
好呀!我會努力💪試下

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]