• 瀏覽: 131,943
  • 回覆: 6,148
  • 追帖: 11
引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-2-13 03:16 PM 發表

Greek yogurt呢?今晚尖完返去鏟雪,加操
鏟雪獎自己食杯乳酪,巧飽

間中我有買 greek yoguart呀~

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 selinaaab 於 2019-2-13 03:18 PM 發表

唔係架, 我join classpass 去上堂,
所以唔同studio 都會去, 主要睇時間地點夾唔夾
咁岩有D 班係岩feel 會去多一D.
咁岩個班係叫 women's strength training 咁上下, 原來係練大大力 ...
其實呢個玩法 可以俾女仔接觸唔同野  有興趣再自己慢慢去重點玩~

引用:
原帖由 selinaaab 於 2019-2-13 03:20 PM 發表

我都覺得呢間D 食物幾好, 我都中意!
不過冬天我就好想食熱野, 唔想食沙律
我都係中意食熟菜多D
我高g嗰個已經係叫"warm" 不過真係唔熱,我食完個人係凍

清純fitness d  洋人包/卷 就更加趕客

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-13 03:24 PM 發表

我高g嗰個已經係叫"warm" 不過真係唔熱,我食完個人係凍

清純D 沙律我都中意食, 但真係只限夏天
我冬天食完會「覺得」唔夠飽 再加碗湯又太唔化算

引用:
原帖由 selinaaab 於 2019-2-13 03:30 PM 發表

清純D 沙律我都中意食, 但真係只限夏天
我冬天食完會「覺得」唔夠飽 再加碗湯又太唔化算
清純 有件細sandwiches我叫佢焗到超熱,再配碗雜菜豆湯(唔算好熱) ,langham有囉,hkd 4x lunch set.   如果冇set就貴

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-13 03:23 PM 發表

其實呢個玩法 可以俾女仔接觸唔同野  有興趣再自己慢慢去重點玩~
係呀, 我都希望可能學到個日上堂一個練開既同學仔咁
好FIT, 好大力~~

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-13 03:32 PM 發表

清純 有件細sandwiches我叫佢焗到超熱,再配碗雜菜豆湯(唔算好熱) ,langham有囉,hkd 4x lunch set.   如果冇set就貴
我平時去個間唔覺有SET, 所以單點碗湯會貴
不過我驚細sandwiches 唔夠我食

引用:
原帖由 selinaaab 於 2019-2-13 03:35 PM 發表

我平時去個間唔覺有SET, 所以單點碗湯會貴
不過我驚細sandwiches 唔夠我食
出街要食d clean 野,真係唔平!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-13 03:24 PM 發表

我太習慣西式生冷嘢,乜都食得落

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 selinaaab 於 2019-2-13 03:33 PM 發表

係呀, 我都希望可能學到個日上堂一個練開既同學仔咁
好FIT, 好大力~~
keep住做,約半年已經可以廿磅db x2
但唔好夾硬加,有trainer 睇住個form ok先每一兩星期加一級

回覆 引用 TOP

情人節去食邪惡嘢,呢餐至少2000卡
今日上磅,水份升番至正常水平,fat rate 亦跌番
到於體重,比前日最低時重番1.2lb

一來一回,實減咗3.6lb

星期五晚dinner後再嚟一個36,睇下係咪虚磅

回覆 引用 TOP

加油 好勁呀 瘦左好多 好勵志

樓主真係瘦左好多
我而家都開始減緊
試緊16:8

希望成功! 一齊加油

引用:
原帖由 Jeanabb 於 2019-2-17 08:33 PM 發表

加油 好勁呀 瘦左好多 好勵志
多謝支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 7248 於 2019-2-18 11:32 AM 發表

樓主真係瘦左好多
我而家都開始減緊
試緊16:8

希望成功! 一齊加油
要持之以恆,健康飲食加埋運動,一定得!

加油

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]