• 瀏覽: 130,968
  • 回覆: 22
  • 追帖: 12
引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-4-28 11:12 PM 發表

尋日大約係:

burpees with bosu ball, 上嗰下要舉Bosu, 落嗰下(bosu up side down)做push up

equalizer bars. 除咗上center, 仲要左右

push up on medicine ball, 一隻手按ball, 一隻按地。然後翻身抱ball 20lb sit up

jump squat on trx

sumo ...
嘩!咁操法,我斷氣都似,巧堅呀!😨

熱賣及精選
引用:
原帖由 豬仔乜 於 2019-4-29 10:47 AM 發表

頭30 分鐘已經直接斷氣, 連捱既機會都無
哈哈~相信我都會係咁🤦‍♀️

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-4-30 03:31 PM 發表

Eat Clean Day 15, 仲有五日

好fit呀!師姐😍

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-5-1 12:10 AM 發表

@100000volt

咁樣玩 跣手會dup落個頭
所以每一round都有衝動拎個輕啲嘅。但10kg又無感覺
呢個我都係用 15kg db做,感覺托住個db應該個力會聚多啲落三頭,抓住個餅會分散左啲喺手指同前臂🤔

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-5-1 07:59 AM 發表

係呀,所以我話新挑戰。我用db可以重啲。

我抓力好弱,叔叔都有叫我操前臂。
哈哈,我同你相反,師傅話我抓力OK前臂好強,做動作要避免借到前臂力😅

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-5-1 09:59 AM 發表

我自己有啲逃避練抓,怕青筋手。
但唔練,到做pull up時grib 唔到
係會青筋手😔
但我目標係做到pull up,所以冇辦法

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-5-1 11:25 AM 發表

Eat Clean Day 16

嘩,師姐你食好少呀,如果我係咁實比師傅鬧食唔夠🤣
我手都好粗呀,仲有拜拜肉要繼續修🤦‍♀️

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-5-2 01:59 PM 發表

仲未達標啊,不過已唔算好緊張磅數。
我得五呎高,百四磅上下 似唔似?
完全唔似咁重😍
更加唔似得5尺囉
身形好好呀👍

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]