• 瀏覽: 135,303
  • 回覆: 6,150
  • 追帖: 11
引用:
原帖由 selinaaab 於 2019-2-1 03:39 PM 發表

我本身都係唔高, 得150
算係天生上大下大腰細,臂粗前肢相對幼的身型
都係成身好肉個種
我個上身本身背都算係薄, 一減肥腰腩會瘦先, 所以唔太大問題, 而家做返半年運動大概26,7寸腰,36寸PAT
最大問題係PATPAT 同粗大脾, 做左半年運動算修返好左好多, 但都係典型大PATPAT女仔向橫發展個TYPE 唔好睇
同埋因為矮腳比人短 就算同樣的PAT ...
你呢d咪平均囉! train 完不得了!
你可以平時地乜都玩成個個shape 會細同前突後蹺( 心心眼 )

coffee 馬拉松,yoga at least,  gym 唔肯定

其實冇野好wonder 你肯做都可以變到  講真冇呃你

熱賣及精選
引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-1 04:19 PM 發表

你呢d咪平均囉! train 完不得了!
你可以平時地乜都玩成個個shape 會細同前突後蹺( 心心眼 )

coffee 馬拉松,yoga at least,  gym 唔肯定

其實冇野好wonder 你肯做都可以變到  講真冇呃你 ...
要努力努力努力!
修左最難搞的Pat 同大脾佢

我昨日上堂weight train個心真係諗住, squat 個時比心機左又落低左
竟然突然覺得順左仲HOLD得好好. 今日成身散晒

引用:
原帖由 selinaaab 於 2019-2-1 04:29 PM 發表

要努力努力努力!
修左最難搞的Pat 同大脾佢

我昨日上堂weight train個心真係諗住, squat 個時比心機左又落低左
竟然突然覺得順左仲HOLD得好好. 今日成身散晒 ...
而家係咪group class?

我之前有一得閒就air squat 100 下起,去gym有咩用咩加重玩

如果做到靚,負重地玩減重堅呀

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-1 04:33 PM 發表

而家係咪group class?

我之前有一得閒就air squat 100 下起,去gym有咩用咩加重玩

如果做到靚,負重地玩減重堅呀
係呀group class. 有時都會負重, 睇下教練點排
昨日係做做D dump bell exercise 先, 最後cardio 埋尾
bike, squat, burpee 3x30s
我而家先發現原來之前姿勢一直係唔上唔落, 仲辛苦

引用:
原帖由 selinaaab 於 2019-2-1 04:59 PM 發表

係呀group class. 有時都會負重, 睇下教練點排
昨日係做做D dump bell exercise 先, 最後cardio 埋尾
bike, squat, burpee 3x30s
我而家先發現原來之前姿勢一直係唔上唔落, 仲辛苦 ...
其實burpees  可以自己係屋企虐待下自己,唔係講笑。個心好快pump到好勁

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-1 05:01 PM 發表

其實burpees  可以自己係屋企虐待下自己,唔係講笑。個心好快pump到好勁
我一唔上堂就會好懶
雖然做到burpees 但呢個真係唔係一個愉快過程
不過相對上我更加討厭mountain climbers
成日做做下就覺得呼吸不暢

引用:
原帖由 selinaaab 於 2019-2-1 05:41 PM 發表

我一唔上堂就會好懶
你唔懶 就會變到迷你coffee ga la....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-2-1 02:43 PM 發表

無尖日,玩tabata 同hiit, 都可以跟吓。但長遠bodybuilding, 淨係coffee操都唔可以變成coffee啦 如果得,佢開班邊有人幫襯喎
如果coffee開班教人操到好似佢甘,又不妨考慮下

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-1 06:53 PM 發表

https://www.instagram.com/p/BbUb_OMl4kr/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=rvib1oarobgq

林明禎操肌
佢本身既細骨架,係我恨都恨唔到

引用:
原帖由 selinaaab 於 2019-2-1 07:11 PM 發表

佢本身既細骨架,係我恨都恨唔到
咁操fit個身才 就會靚  比例合適就好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 icetealady 於 2019-2-1 06:14 PM 發表

https://www.hk01.com/即時娛樂/132115/轉行仲好搵-林芊妤瑜伽照顯功架-私人教班-2000一個鐘

舊聞

甘貴$2000請唔起

引用:
原帖由 selinaaab 於 2019-2-1 05:41 PM 發表

我一唔上堂就會好懶
但burpees真係做到頭都暈。mountain climber易啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 icetealady 於 2019-2-1 06:14 PM 發表

佢有瑜珈班,不過淨瑜伽減肥不能

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]