• 瀏覽: 131,003
  • 回覆: 6,147
  • 追帖: 12
引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-5 12:05 PM 發表

訓係ball到做thrust??
做bridge啊。
仲有(4:O5)呢個 個hip有D感覺

熱賣及精選
引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-2-5 12:10 PM 發表

做bridge啊。
仲有(4:O5)呢個 個hip有D感覺
你個trunk好夠力 給你10 個讚

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-5 07:55 AM 發表

sammi 以前相信係怒跑+唔食野變成而家咁呀,佢2x 歲時本身小小肥妹仔,好可愛架
Google下先知佢曾經肥過😅😅

引用:
原帖由 small2 於 2019-2-5 12:18 PM 發表

如果你有my tv, 可能有得睇大頭綠衣 睇佢後生

sammi以前肥白cutie   鄰家女 可可愛架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-5 12:11 PM 發表

你個trunk好夠力 給你10 個讚
近期自己"發明"新動作:
同BB侄女騎牛牛
平時喺尖做crawl或plank, coach會放餅上背去練我地個core夠定
原來騎個B上去,更甘
由扒喺地俾佢爬上嚟,到升起到crawling pose, 個core好甘

引用:
原帖由 small2 於 2019-2-5 12:18 PM 發表

年輕人啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-2-5 12:29 PM 發表

近期自己"發明"新動作:
同BB侄女騎牛牛
平時喺尖做crawl或plank, coach會放餅上背去練我地個core夠定
原來騎個B上去,更甘
由扒喺地俾佢爬上嚟,到升起到crawling pose, 個core好甘 ...
你呢個5 星級 真係hard core  動作!

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-5 02:02 PM 發表

你呢個5 星級 真係hard core  動作!
佢又未識捉實,好驚佢跌,所以要好定。
哈哈 將健身融入生活嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-1-12 01:19 AM 發表

先總結一下2018啦。
開減前:
2017 summer 到2018年頭,仲有唔夠五磅就200lb

本來肥咗咁多年,目標唔敢set太大,諗住減三十磅。。。教練問終極目標係咩:我只敢 set五十磅

由196磅40%bf開始,到2018年尾, 宜家146磅26%bf。已達"終極"目標。整個過程,算不上輕鬆(五至六日尖,每次三個鐘),但非常愉快。亦因此識咗 ...
C姐加油呀!好羨慕你咁高,身形好好睇。
我教練就要我繼續加重,佢話我天生比較橫,佢想我再muscular 一啲,感覺match 我性格多啲,我果真是女漢子😂

引用:
原帖由 siupingchan 於 2019-2-6 12:17 AM 發表

C姐加油呀!好羨慕你咁高,身形好好睇。
我教練就要我繼續加重,佢話我天生比較橫,佢想我再muscular 一啲,感覺match 我性格多啲,我果真是女漢子😂 ...
我剛好五呎咋,未減前一個波咁。宜家減咗啲,拉長返少少個人

可能我仲係肌脂交纏狀態,好"大份"
等我減多啲脂,睇下層肥膏下面收埋啲乜先再決定加唔加磅
我停加重,最主要係我個斜方肌太爆,唔靚又顯肥,唔加重等佢收下先

肚腩巢皮我都有,最怕塊臉巢

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-2-6 01:16 AM 發表

我剛好五呎咋,未減前一個波咁。宜家減咗啲,拉長返少少個人

可能我仲係肌脂交纏狀態,好"大份"
等我減多啲脂,睇下層肥膏下面收埋啲乜先再決定加唔加磅
我停加重,最主要係我個斜方肌太爆,唔靚又顯肥,唔加重等佢收下先

肚腩巢皮我都有,最怕塊臉巢 ...
yeeki如果你肌都多 又追求asian figure... 會唔會諗下cardio一排肌脂一齊減一減? 斜方d 位 我自己做上身好多時都郁到,如果你繼續操,變左點都養住左舊肌肉

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-6 01:32 AM 發表

yeeki如果你肌都多 又追求asian figure... 會唔會諗下cardio一排肌脂一齊減一減? 斜方d 位 我自己做上身好多時都郁到,如果你繼續操,變左點都養住左舊肌肉 ...
涼涼都叫我齋跑。。。我返香港嗰排只操拳,好似啲肌收咗D. 磅數無變但身型細咗

所以一返楓葉就改方向操。Trainer唔俾我全停重訓,唯有玩輕啲,多D rep

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-2-6 01:59 AM 發表

涼涼都叫我齋跑。。。我返香港嗰排只操拳,好似啲肌收咗D. 磅數無變但身型細咗

所以一返楓葉就改方向操。Trainer唔俾我全停重訓,唯有玩輕啲,多D rep ...
你係咪話操籮 操籮都係一個好方向俾其他肌肉唞吓~ 籮要操真係日日搞都得

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-2-1 01:58 PM 發表

今晚自煮呢啲

哈哈,唔知乖唔乖
好壯觀呀!

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-2-6 02:12 AM 發表

你係咪話操籮 操籮都係一個好方向俾其他肌肉唞吓~ 籮要操真係日日搞都得

我個蘿,比兩個月前又細咗一吋,咩玩法
要認真努力搞

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]