註冊 登入

[婚紗攝影] 法國XX巴黎Pre Wedding

法國XX巴黎Pre Wedding E-mail 此主題給朋友

好多人係依間公司影相, 不過見到評論多數係台灣果邊影
想問問有無人係香港既發覺巴黎影相呢? 影得好唔好?
好驚中伏

熱賣及精選
喺香港影過 呢間野完全唔掂

引用:
原帖由 dollhahahaha 於 2019-1-22 08:37 PM 發表

喺香港影過 呢間野完全唔掂
咁慘最後埋單幾錢? 有無人迫你買野?

引用:
原帖由 大宇宙無敵 於 2019-1-12 12:01 AM 發表

好多人係依間公司影相, 不過見到評論多數係台灣果邊影
想問問有無人係香港既發覺巴黎影相呢? 影得好唔好?
好驚中伏
我岩岩婚展都join左呢間 上網一睇先見到評網一般 好驚中伏

引用:
原帖由 大宇宙無敵 於 2019-1-22 11:39 PM 發表

咁慘最後埋單幾錢? 有無人迫你買野?
我係呢間台灣影 不過香港公司揀相
又唔覺佢啲sales好迫你買
係有叫過我加相 但係一啲都積極
連價都無offer過俾我 淨係話會平

引用:
原帖由 Mabelbb08 於 2019-2-11 09:25 AM 發表

我岩岩婚展都join左呢間 上網一睇先見到評網一般 好驚中伏
佢啲大師質素好差次
無論係攝影定化妝都係
如果無指定嘅只能自求多福
好似我同我同事就影得好好
化妝師都好細心
我啲相唔執都可以出街咁制
但我朋友就影到啲相
個人好似key落去咁
嗰妝化到佢老左10年

引用:
原帖由 yuuri 於 2019-3-4 11:30 AM 發表

我係呢間台灣影 不過香港公司揀相
又唔覺佢啲sales好迫你買
係有叫過我加相 但係一啲都積極
連價都無offer過俾我 淨係話會平
佢同我講第一日試衫改衫 第二日影 第三日揀相 我想問我係咪可以要求返香港先揀相架?

引用:
原帖由 Mabelbb08 於 2019-3-11 11:21 AM 發表

佢同我講第一日試衫改衫 第二日影 第三日揀相 我想問我係咪可以要求返香港先揀相架?
係呀 佢個基本流程係咁 我嗰時就係係婚展join package嗰時已經傾好係香港揀相 因為我話留唔到咁多日
你可以同個sales傾下睇得唔得

引用:
原帖由 yuuri 於 2019-3-4 11:34 AM 發表

佢啲大師質素好差次
無論係攝影定化妝都係
如果無指定嘅只能自求多福
好似我同我同事就影得好好
化妝師都好細心
我啲相唔執都可以出街咁制
但我朋友就影到啲相
個人好似key落去咁
嗰妝化到佢老左10年 ...
我想問下你同你朋友係邊個攝影師同化妝師?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 yuuri 於 2019-3-11 11:24 AM 發表

係呀 佢個基本流程係咁 我嗰時就係係婚展join package嗰時已經傾好係香港揀相 因為我話留唔到咁多日
你可以同個sales傾下睇得唔得
好 唔該你呀🙏🏻 我問下個sales先 因為佢香港同台北個sales都有wtaspp我 感覺上都係香港果個nice d 😄

引用:
原帖由 Mabelbb08 於 2019-3-11 11:56 AM 發表

好 唔該你呀🙏🏻 我問下個sales先 因為佢香港同台北個sales都有wtaspp我 感覺上都係香港果個nice d 😄
我嗰時得台灣嗰個sales同我e-mail聯絡我咋

引用:
原帖由 yuuri 於 2019-3-11 10:18 PM 發表

我嗰時得台灣嗰個sales同我e-mail聯絡我咋
你係幾時影架?同埋你個plan係包幾多張相?我知佢好海鮮價 咁最後有無加相呀?

引用:
原帖由 Mabelbb08 於 2019-3-12 05:14 PM 發表

你係幾時影架?同埋你個plan係包幾多張相?我知佢好海鮮價 咁最後有無加相呀?
我係16年7月join 17年4月影 嗰plan包36張相姐 因為我仲有一輯香港外景係全回相嘅 其實如果價錢ok我都會買 (睇中60張左右) 但佢無sale所以最後都係36離場
佢會係咁同你講本相簿要成本黃頁咁厚(大約50到60張相)先得體 但係咁大本係重到呀媽都唔認得 咁我香港嗰輯都係用30張相左右整一本相簿 個人覺得30張相一本比較好 無咁重 方便客人攞嚟睇之餘又方便搬

引用:
原帖由 yuuri 於 2019-3-12 05:38 PM 發表

我係16年7月join 17年4月影 嗰plan包36張相姐 因為我仲有一輯香港外景係全回相嘅 其實如果價錢ok我都會買 (睇中60張左右) 但佢無sale所以最後都係36離場
佢會係咁同你講本相簿要成本黃頁咁厚(大約50到60張相)先得體 但係咁大本係重到呀媽都唔認得 咁我香港嗰輯都係用30張相左右整一本相簿 個人覺得30張相一本比較好 無咁重 方便客人攞嚟睇之餘又方便搬 ...
我都係得36張咋咁你排版係咪都係3張一版呀?咁咪得12版紙 得6頁紙 咁會唔會太少架?

47 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。