• 瀏覽: 6,604
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
本主題由 mhmimi 於 2019-7-30 03:42 PM 打開
熱賣及精選
我自己就未試過,不過朋友做完話效果幾好,2~3個月後肚腩明顯細左
同埋都唔覺佢講做個陣唔舒服~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanjai55 於 2019-1-11 03:45 PM 發表

呢排上網做咗唔少research
都係覺得冷凍溶脂最吸引,可以減少脂肪細胞數量
見法拉代言個間E記好似最穩陣
但我之前從來都冇試過做減肥機…
唔知係咪會好痛呢?
同埋個過程大概會係點架?
有冇做過冷凍溶脂既sis可以分享下? ...
法拉個間 好貴呀
我覺得做既時候唔痛 做完先比較痛

痛唔痛我就唔知啦,不過做之前要睇清楚佢地係用邊部機
coolsculpting先可以減到脂肪細胞
仲有部叫咩coolshaping, 同甩脂刀就係流流地既

新媽媽加入多多指教

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanjai55 於 2019-1-11 03:45 PM 發表

呢排上網做咗唔少research
都係覺得冷凍溶脂最吸引,可以減少脂肪細胞數量
見法拉代言個間E記好似最穩陣
但我之前從來都冇試過做減肥機…
唔知係咪會好痛呢?
同埋個過程大概會係點架?
有冇做過冷凍溶脂既sis可以分享下? ...
我結婚前做過 效果好好 我做果間我覺得價錢合理

我之前就係去左elyzx度做過呀~
個機頭會啜住個舊肉,做個陣只會feel到凍,不過做完個治療師會幫你按下,個下就有d酸酸地痛痛地咁囉,但一諗到可以快d排走d脂肪就覺得值得la~

引用:
原帖由 wing_wing4 於 2019-1-13 06:51 PM 發表

法拉個間 好貴呀
我覺得做既時候唔痛 做完先比較痛
sis你都去呢間做過呀?

引用:
原帖由 chanjai55 於 2019-1-15 11:18 AM 發表

咁好似都試得過…
不過我見出面有d美容院好似都有呢部機?
你做之前有冇比較下呀?
係就係既,不過elyzx始終大品牌,做得最耐,d治療師都比較有經驗,做之前又會幫你做埋inbody check下,睇下邊度脂肪多
出面個d我就擔心佢地係得部機,但d人可能連最基本個d劃線都唔識,到時咪又係搞著自己

回覆 引用 TOP

好多間都有冷凍溶脂 但趕時間就要做下隔空溶脂 射頻果d 會好d 冷凍溶脂要靠新陳代謝排出脂肪,都可能要三個月

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Emilythestrange 於 2019-1-14 06:49 PM 發表

sis你都去呢間做過呀?
有去過試做呀 不過太貴冇join
結果去左間醫美診所做 專科姑娘做 價錢平啲 咁又可以做多啲少少次數

引用:
原帖由 chanjai55 於 2019-1-15 11:15 AM 發表

如果有效既話價錢貴d都ok既,最緊要都係夠安全啫
安全都係其中一個因素 不過而家我去個間啲姑娘有咩廠出既證書 間診所又係醫生主理 價錢又平啲先 我就冇揀法拉個間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wing_wing4 於 2019-1-16 01:36 AM 發表

有去過試做呀 不過太貴冇join
結果去左間醫美診所做 專科姑娘做 價錢平啲 咁又可以做多啲少少次數
不過elyzx其實都係多買多折,如果你做得多價錢都抵既
我都係試做完rf覺得間嘢service同治療師都ok先買

回覆 引用 TOP

我之前做左6次,可以話有少少效。但同你想像要既野差好遠,唔suggest去。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]