註冊 登入

男友月入一萬多,佢丫媽買左間3房大屋比佢

男友月入一萬多,佢丫媽買左間3房大屋比佢 E-mail 此主題給朋友

佢丫媽用左幾十萬買左大公屋都
成差不多300尺
用木板間左3間房
佢間房放到2人床仲可以放多張電腦檯
另外2間房就佢媽同佢細佬
佢話遲啲結婚搬去佢度一齊住

補充
緊係有廳啦
一廳3房中高層
坐東向西

熱賣及精選
引用:
原帖由 yeinlam 於 10-1-2019 10:50 PM 發表

佢丫媽用左幾十萬買左大公屋成300尺
用木板間左3間房
佢間房放到2人床仲可以夜多張電腦檯
另外2間就佢媽同佢細佬
佢話遲啲結婚搬去佢度一齊住
你呢個膠post又出得唔錯喎, 幾搞鬼喎

吃肉沒靈氣, 吃素沒力氣
唯一不能放在左腳上的東西, 就只有左腳

Poor me. Why my life is so hard???
Dark Angel
引用:
原帖由 wingy_2251 於 2019-1-10 11:02 PM 發表

你呢個膠post又出得唔錯喎, 幾搞鬼喎
我講真加
佢做飲食得一萬幾

你仲未飛佢咩???

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2019-1-10 11:48 PM 發表

你仲未飛佢咩???
未丫

回覆 引用 TOP

哦,又男男?

回覆 引用 TOP

300尺好細仲要三房,應該無廳啦

岸久當有趣又一分

存好心,說好話,做好事,以樂觀心境面對一切。

回覆 引用 TOP

夜晚唔可以叫床,
無高潮!

咁就真係恭喜你啦

回覆 引用 TOP

碌架床時代降臨。

回覆 引用 TOP

木板間房, 造起愛上來,果類驚比人聽到既感覺先exciting.

引用:
原帖由 yeinlam 於 2019-1-10 11:43 PM 發表

我講真加
佢做飲食得一萬幾
做飲食得萬幾……做咩位呀

越是望你 越難自欺
看着你使我未能自己
我是全不得已
至今爱你爱到要想躲你
越是望你 越難自己
怕是爱太深重
便寧願刻意逃避
免得 胡思想你
幾好呀,恭喜你

回覆 引用 TOP

直頭威水添啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。