註冊 登入

失戀的你,介唔介意同男性朋友上床

失戀的你,介唔介意同男性朋友上床 E-mail 此主題給朋友

想問女仔們,如果有個異性朋友想同你上床,自己又冇男友,咁會唔會應承?

熱賣及精選
要擺疊$系面前證明你既能力

引用:
原帖由 壯陽滴滴甩頭 於 2019-1-10 09:38 PM 發表

想問女仔們,如果有個異性朋友想同你上床,自己又冇男友,咁會唔會應承?
痴線,可以既咩?之後仲會有朋友做?朋友係朋友

再見了.........
睇下邊個啦

引用:
原帖由 nobrawawa 於 2019-1-11 12:35 AM 發表

睇下邊個啦
好污糟呀

再見了.........

回覆 引用 TOP

有咩所謂屌個hi好平常啫

引用:
原帖由 壯陽滴滴甩頭 於 2019-1-10 09:38 PM 發表

明確自己立場好過問啦!我係男唔係咁接受到。唔批鬥我嘅話就答冇可能認同。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-1-11 12:24 AM 發表

痴線,可以既咩?之後仲會有朋友做?朋友係朋友
食過 就點都有d野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你性土論 於 2019-1-11 01:47 AM 發表

有咩所謂屌個hi好平常啫
但吾會某某言屌個hi 除非男方有某㨾野吸引啦 列如外貌 權力或金錢

引用:

睇嚟你就係故事中嘅汁男可憐蟲,成日諗住你個fren打飛機,見人地散咗就趁機撩人扑野!

回覆 引用 TOP

剩係上床唔諗啦 何苦作賤自己

回覆 引用 TOP

唔係男朋友,老公,點可以上床架

引用:
原帖由 百厭囡 於 2019-1-11 05:05 AM 發表

但吾會某某言屌個hi 除非男方有某㨾野吸引啦 列如外貌 權力或金錢
邊駛睇咁多吖,樣貌身型可接受咪屌囉,玩吓解吓悶啫,又唔係拍拖

唔介意~

回覆 引用 TOP

想咪做囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。