註冊 登入

哥哥叫我替他生小朋友

引用:
原帖由 亩亩 於 2019-1-9 07:09 PM 發表

我同哥哥大嫂一齊住,哥哥(40歲)同大嫂(30歲)已結婚三年都未有BB,驗過大嫂正常,哥哥則精量少也不活躍,我(28歲)也驗過精正常過正常。我無拍拖又無諗結婚,哥哥已40想有個小朋友,大哥同大嫂商量後,想叫我用天然方法幫他們生個小朋友,我又點可以同大嫂搞埋嗰啲嘢生BB😣

哥哥大嫂一向對我好好,唔幫他們好似好衰仔,近排哥哥不斷求我,大嫂又著得性感勾引我,我好心煩。😖

人生交叉點 ...
你發達了

回覆 引用 TOP

唔駛煩!計啱時間成功率高過自然方法就係飛機杯加針筒
你日日食嘅畜生都係用呢個方法
唔識就返大陸搵豬場幫手反正豬溫後應該好得閒。

https://youtu.be/ANpgqr34clU

回覆 引用 TOP

引用:

我同哥哥大嫂一齊住,哥哥(40歲)同大嫂(30歲)已結婚三年都未有BB,驗過大嫂正常,哥哥則精量少也不活躍,我(28歲)也驗過精正常過正常。我無拍拖又無諗結婚,哥哥已40想有個小朋友,大哥同大嫂商量後,想叫我用天然方法幫他們生個小朋友,我又點可以同大嫂搞埋嗰啲嘢生BB😣

哥哥大嫂一向對我好好,唔幫他們好似好衰仔,近排哥哥不斷求我,大嫂又著得性感勾引我,我好心煩。😖

人生交叉點 ...
姑娘搵你呀! 你又吾記得食X.

回覆 引用 TOP

引用:

人生交叉點 ...
大佬明益細仔,咁生出來嗰個系叫你做老豆,定系叫你做細叔?

回覆 引用 TOP

做愛

回覆 引用 TOP

叫你哥哥去家計會。

回覆 引用 TOP

先去睇醫生

回覆 引用 TOP

點解你講緊d野咁似清朝年代既?你阿哥有個皇位一定要有繼承人?

回覆 引用 TOP

有$$可人工受朶

回覆 引用 TOP

A片情節

回覆 引用 TOP

試管嬰兒咯

回覆 引用 TOP

你是咪叫武松

回覆 引用 TOP

又派膠?

回覆 引用 TOP

引用:

人生交叉點 ...
你阿哥都幾好啦, 明益你, 大嫂靚唔靚, 食唔食得落呀,

與狼為友

回覆 引用 TOP

17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。