註冊 登入

有無情侶/夫婦每日都一齊沖涼?

有無情侶/夫婦每日都一齊沖涼? E-mail 此主題給朋友

每天都一齊鴛鴦浴, 不但增進夫婦/情侶間嘅感情 ,沖涼嘅時候玉帛相見更添情趣, 如果沖涼嘅時候一齊做愛 ,更加係維繫夫妻間感情重要元素。

熱賣及精選
巧羡慕

回覆 引用 TOP

一年都會幾次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平衡生活 於 2019-1-8 05:51 PM 發表

每天都一齊鴛鴦浴, 不但增進夫婦/情侶間嘅感情 ,沖涼嘅時候玉帛相見更添情趣, 如果沖涼嘅時候一齊做愛 ,更加係維繫夫妻間感情重要元素。
樓主緊係冇女朋友未結婚

每天係無可能結左婚你就會明

引用:
原帖由 平衡生活 於 2019-1-8 05:51 PM 發表

樓主會?
旅行係會ge

山 • 水 • 傳 • 奇
引用:
原帖由 noel2046 於 2019-1-8 07:03 PM 發表

樓主緊係冇女朋友未結婚
何解會咁講?

引用:

間中一次就情趣,兩個人沖根本就唔乾淨,冬天仲要凍死,點可能每日

睇下沖得幾耐。。😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SPACZ40 於 2019-1-8 07:15 PM 發表

樓主會?
旅行係會ge
旅行一齊冲係指定動作

發夢啦你,隻隻老虎肥到浴缸🛁都入唔到去

以前 1個星期都2,3次 同gf.
幾爽YY的。
幫佢茶梘液時, 佢又幫自己茶梘液
細緻到會大家互相 洗埋大家既深處。
再茶完梘液 又擁抱,用身體黎按摩。
每次 沖涼都成粒鐘以上,因為吾捨得出黎。 (冬天除外)
死。諗番起都扯....

旅行會嘅

回覆 引用 TOP

引用:

咁你都可以幻想到!就證明你冇現實做得到,只係活在幻想中,跟本冇機會接觸到異性及實淺過就幻想得美好!你網名好啱你,因未平衡過

回覆 引用 TOP

日日同「老婆」格劍

"總之泛黃狗反對既就支持,支持既就反對,就實無錯。 "

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。