註冊 登入

[護膚] 點解有D女人可以Keep得咁靚!?

點解有D女人可以Keep得咁靚!? E-mail 此主題給朋友

前幾日送小朋友返學個陣遇到其他家長
其中有個媽媽望落好似得廿零歲咁,點知傾落先知佢竟然同我同年…但望落就後生過我十歲咁
頓時覺得個天真係好唔公平…
點解有D女人年紀咁大都仲可以Keep得咁好!?

熱賣及精選
咁你又有冇問人地點解keep得咁好先?
可能你攤喺屋企煲劇食零食個陣人地就做緊瑜伽做緊facial呢?

其實好多人抗衰老真的付出好大代價,好勤力做好多野,試好多方法

坐月補得夠唔夠、職業女性、有無工人、作息、飲食、運動都有影響,當然先天都有關係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藥水3千 於 2019-1-8 03:06 PM 發表

咁你又有冇問人地點解keep得咁好先?
可能你攤喺屋企煲劇食零食個陣人地就做緊瑜伽做緊facial呢?
講得啱呀!
依家想keep得靚真係唔難,都係睇你肯唔肯付出時間同$$既啫~

引用:
原帖由 yark 於 2019-1-8 04:50 PM 發表

其實好多人抗衰老真的付出好大代價,好勤力做好多野,試好多方法
係~所以與其羨慕人地,仲不如趁自己個樣仲ok個陣快d開始keep

回覆 引用 TOP

人地心景開朗, 個樣自然老得慢, 你下下都中意同人比較, 比壓力自己, 自然老得快

回覆 引用 TOP

我都有8歲小朋友 ,接送放學發現大部分家長都吾捨得放時間係自己身上
除了護膚 穿著打扮品味都非常重要,其實都影響好大
記住不要做了媽咪 就把自己就變了C9

自己勤力d做保養就可以了

回覆 引用 TOP

睇下你有無付出金錢與時間

引用:
原帖由 我是女皇不是主 於 2019-1-8 05:40 PM 發表

講得啱呀!
依家想keep得靚真係唔難,都係睇你肯唔肯付出時間同$$既啫~
咪就係囉,我個朋友都係咁架!仔都生咗兩個,但望落仲成個後生女咁,不過好老實咁講句,佢之前都有去打radiesse,話曬到一定年紀膠原蛋白點都會流失
不過其實打針呢D係呢個年代黎講都好平常啫,我覺得同做facial都冇乜大分別,只係相對嚟講long lasting啲

引用:
原帖由 華妹 於 2019-1-8 11:45 PM 發表

我都有8歲小朋友 ,接送放學發現大部分家長都吾捨得放時間係自己身上
記住不要做了媽咪 就把自己就變了C9 ...
同意,心態真係好緊要
如果生完小朋友就開始hea,咁就唔好羨慕人地keep得好啦!
都冇付出過,邊可能有收穫

引用:
原帖由 kiuesse 於 2019-1-8 12:23 PM 發表

前幾日送小朋友返學個陣遇到其他家長
其中有個媽媽望落好似得廿零歲咁,點知傾落先知佢竟然同我同年…但望落就後生過我十歲咁
頓時覺得個天真係好唔公平…
點解有D女人年紀咁大都仲可以Keep得咁好!? ...
哈哈,其實佢可能真係得個廿幾
本生人地天生個GEN好好多呀

引用:
原帖由 kokobb2 於 2019-1-9 12:31 PM 發表

哈哈,其實佢可能真係得個廿幾
本生人地天生個GEN好好多呀
唔係呀...係同我同年呀
所以先覺得佢keep得好好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 華妹 於 2019-1-8 11:45 PM 發表

記住不要做了媽咪 就把自己就變了C9 ...
咁你講得啱既,睇黎我今年都要好好打扮下自己

40 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。