註冊 登入

丈夫的第三者

丈夫的第三者 E-mail 此主題給朋友

去年與丈夫分居其間,他認識了一位女性,但我們已決定復合,丈夫也應承會與對方斷絕關係,但時限已到,他說那女性很難纏,又說要自殺。老公說他已有辦法,希望再給他幾個月時間。因始終想她開開心心地離開。大家覺得我應點做?

熱賣及精選
咁即係斷唔到啦, 今日會要生要死, 過多3個月一樣會係咁.
而家處理唔到, 將來都未必解決到.
唔介意等, 咪等多3個月LOR

回覆 引用 TOP

如你仲係愛佢嘅你可以放低嘅噉就畀少少時間佢。

再會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風外圍的樹根 於 2019-1-8 10:37 AM 發表

去年與丈夫分居其間,他認識了一位女性,但我們已決定復合,丈夫也應承會與對方斷絕關係,但時限已到,他說那女性很難纏,又說要自殺。老公說他已有辦法,希望再給他幾個月時間。因始終想她開開心心地離開。大家覺得我應點做? ...
係我就唔會信,個男人只係想拖住你,想兩個都要,最好兩頭住家,佢如果在乎你感受,又點會在意果女人要唔要開心離開,又唔在乎你心唔心痛,所以要斷,就要佢即刻段,仲要斷得乾淨

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-1-8 06:26 PM 發表

係我就唔會信,個男人只係想拖住你,想兩個都要,最好兩頭住家,佢如果在乎你感受,又點會在意果女人要唔要開心離開,又唔在乎你心唔心痛,所以要斷,就要佢即刻段,仲要斷得乾淨 ...
我明白而家只得兩個選擇,信他解決到,或者離婚。沒有兩個女,我就諗都唔使諗

回覆 引用 TOP

叫果個女人見社工

回覆 引用 TOP

男人角度,你老公似係想齊人之福

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風外圍的樹根 於 2019-1-8 10:37 AM 發表

去年與丈夫分居其間,他認識了一位女性,但我們已決定復合,丈夫也應承會與對方斷絕關係,但時限已到,他說那女性很難纏,又說要自殺。老公說他已有辦法,希望再給他幾個月時間。因始終想她開開心心地離開。大家覺得我應點做? ...
係你先會信你老公,你地又分又合,你老公玩弄人地感情呀!係想人地開開心心走,比一筆做補償啦!走都走得開心d,你係果個女人都唔會甘心就咁走啦!你老公係要同佢分開,一早分開咗啦!根本你老公好鍾意果個女人

回覆 引用 TOP

佢有留戀

引用:
原帖由 我帥 於 2019-1-9 01:57 PM 發表

佢有留戀
怎知道他遲下(如他所說是真的又做到)是否真的放得低?

引用:
原帖由 韓風外圍的樹根 於 2019-1-9 02:00 PM 發表

怎知道他遲下(如他所說是真的又做到)是否真的放得低?
當你同一個人有過感情,你都知唔會話放低就放得到
點都一定會間中記住,但時間愈長,佢對佢既感情就愈來愈淡,但佢要做到唔再同果個人有任何聯絡先得,間中傾下既就遲早岀事架啦

回覆 引用 TOP

係你可以點做。你老公根本大話精。

咁不如叫佢分開咗再話你知啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 射手兔 於 2019-1-14 07:19 AM 發表

係你可以點做。你老公根本大話精。
我都覺

引用:
原帖由 韓風外圍的樹根 於 2019-1-14 10:26 AM 發表

我都覺
信任冇咗就冇咗,你愛自己嘅就留條後路。

回覆 引用 TOP

22 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。