註冊 登入

為什麼有些女仔咁鐘意收兵???

為什麼有些女仔咁鐘意收兵??? E-mail 此主題給朋友

我個ex gf, 吾知算吾算girl friend。

佢死囗吾認有男友,成日話無拍拖。但係有男仔送禮物又照收,約佢食飯行街又照去,總之高大斯文樣子OK 嘅話就來者不拒。佢係公司一見有新靚仔男同事就自動走埋去大獻殷勤,仲話自己和男同事玩得埋,friendly 啫,不是男女朋友,但成日週維收兵,和不同的男士玩暧昧,flirt 來flirt 去,享受被一群狗公追求的感覺。佢係個個男仔都吾認係男朋友,但又收人哋嘅花,禮物,又肯同人行街食飯,話自己冇男朋友就可以大條道理收兵,吾怕人哋話佢一腳踏幾船。

其實係咪有女仔天生姣婆,玩世不恭?

我係咪應該同呢條姣婆斷絕來往呢?我好痛苦。

熱賣及精選
別離是錯 回頭是錯
留下前走都錯

回覆 引用 TOP

咁都要有人甘心做兵先得架..
成日有人進貢, 又唔使付出, 邊個唔想?

條女吾會話你係兵,只會講自己無男朋友,又冇拍拖,等你以為有機會,儍儍咁自願奉獻,金錢時間算小事,當你發覺原來有一大班襟兄弟至最hurt.

你都話係你既EX 點解仲要留戀

回覆 引用 TOP

真心誠意的付出真感情,剌痛內心深處好傷。
俾我發現佢一腳踏幾船,同另外一個男仔拖住手行街,仲死囗吾認,話你認錯人,真的憤慨。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 georgelee 於 2019-1-8 11:30 AM 發表

條女吾會話你係兵,只會講自己無男朋友,又冇拍拖,等你以為有機會,儍儍咁自願奉獻,金錢時間算小事,當你發覺原來有一大班襟兄弟至最hurt. ...
其實個女仔遲遲都唔承認你係佢男友,
唔會介紹你比佢D朋友識,
有時大時大節要約個"女朋友", 仲要排期..
你自己其實都知乜野事啦...

引用:
原帖由 fwho 於 2019-1-8 02:39 PM 發表

其實個女仔遲遲都唔承認你係佢男友,
唔會介紹你比佢D朋友識,
有時大時大節要約個"女朋友", 仲要排期..
你自己其實都知乜野事啦...
佢係個個男仔都吾認係男朋友,但又收人哋嘅花,禮物,又肯同人行街食飯,話自己冇男朋友就可以大條道理收兵,吾怕人哋話佢一腳踏幾船。

引用:
原帖由 georgelee 於 2019-1-8 01:15 PM 發表

佢係個個男仔都吾認係男朋友,但又收人哋嘅花,禮物,又肯同人行街食飯,話自己冇男朋友就可以大條道理收兵,吾怕人哋話佢一腳踏幾船。
所以咪話LOR,
做兵既, 一定知自己係兵,
抽唔抽身就睇自己對自己有無信心既姐.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KarennTT 於 2019-1-8 05:52 PM 發表

我以前都收過兵,唔關姣事,講真,又有人哄,又有得免費食好野,收貴禮物,每日去唔同地方吃喝玩樂,咁容易得到,好難抽返身。但長遠講都係想要個穩定伴侶,所以改變左。你係應該搵個識諗嘅女仔囉。 ...
條女都吾後生,三十七,八啦,仲思想咁吾成熟,玩多幾年過咗四張,到時一無所有,揾個斯文纯品嘅男人吾易,遇到真係要珍惜,你吾要大把女要。

引用:
原帖由 KarennTT 於 2019-1-8 05:52 PM 發表

我以前都收過兵,唔關姣事,講真,又有人哄,又有得免費食好野,收貴禮物,每日去唔同地方吃喝玩樂,咁容易得到,好難抽返身。但長遠講都係想要個穩定伴侶,所以改變左。你係應該搵個識諗嘅女仔囉。 ...
我都决定同佢斬攬,寧願揾個離婚女士做老婆,冇小明友可以考慮。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KarennTT 於 2019-1-8 08:34 PM 發表

咁老都仲咁?好靚女?大我10幾年😂,不過有時唔關年齡時嘅,機遇問題,好多人都唔係咁,你又唔洗咁偏激淨係搵離婚人士嘅
雖然佢大你十幾年,但你識諗過佢好多。 30歲時都算幾靓,不過wet 得多夜瞓個樣殘曬。咁又吾係偏激,失婚婦人層經滄海,起馬會珍惜你對佢嘅愛意。

回覆 引用 TOP

禮物照收,唔使受溝
呃飲呃食,唔吸精液
😏

これが人の夢、人の望み、人の業!
 47 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。