列印

想知道你們對台灣的看法

睇你個頭像,係詐騙手法機率幾高

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 大大大1 於 2019-1-7 06:49 PM 發表
台灣係民主國家,可以用一人一票選自己的總統,國民質素比中港澳都好得多~
但支軍隊睇來好廢 應該打唔過解放軍  但唔駛打 用眼神 解放軍己經唔敢攻過去

回覆 引用 TOP

真係台灣楊冪同你地班港燦講政治喇啵...🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台北楊冪 於 2019-1-7 04:38 PM 發表
你們會覺得 台灣是甚麼樣子呀
會不會一聽到台灣 就覺得不是很好的感覺

我來自台灣 你好呀 可以PM我聊聊囉
台灣雞囉!
個名都要抽水,一定是醜女

香港傳媒己死!新聞根本是故事!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 征服失敗 於 2019-1-7 06:29 PM 發表

你估真身係男人定阿毛?😂😂😂
人妖🤔

回覆 引用 TOP

台灣妹好好砌的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siuroy123 於 2019-1-7 06:51 PM 發表

點解每次講台灣 總有香港人仆街都仆出嚟奶台灣人屎眼 讚到台灣天上有地下無
咪就係 生活係香港有解放軍保護好安全 果到一個解放軍都無。台灣好危險。

香討睇嚟唔再係個好地方,有啲人想擴大版圖

回覆 引用 TOP

講野嘅方式唔似正常女仔,正常女仔唔會直接搵人pm佢,大家睇路

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 thesun 於 2019-1-7 06:57 PM 發表

咪就係 生活係香港有解放軍保護好安全 果到一個解放軍都無。台灣好危險。
不如你pm樓主講算啦

回覆 引用 TOP

呆灣  居住全球最多蠢的中國人同漢奸  

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-1-7 04:45 PM 發表
好地方人均質素高尤其臺北人,較有禮貌,熱情。

臺北人搭捷運的秩序,大陸,澳門.甚至香港的中國人50年後都學唔到
你去過台灣未,尤其台灣佬好無禮貌,唔會講唔該借借,就一手撞開人,同韓國佬差不多

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2019-1-7 06:59 PM 發表
呆灣  居住全球最多蠢的中國人同漢奸   
好多香港人把口同身體好誠實 爭住移民台灣做漢奸 唱衰香港中國 奶台灣人屎眼 效忠大日本帝國天皇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙勇敢的水樽 於 2019-1-7 07:01 PM 發表

你去過台灣未,尤其台灣佬好無禮貌,唔會講唔該借借,就一手撞開人,同韓國佬差不多
條友擺明旨在奶台灣人屎眼嚟唱衰香港大陸啦

回覆 引用 TOP

台灣是否詐騙王國,無論金融、政治、男女感情等都是詐騙,甚至處女都是假的。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]