• 瀏覽: 22,780
  • 回覆: 69
##########################
####  謝絕伸手黨      ####
####  鄙視以第三方軟件   ####
####  扮作有料嘅綱絡騙棍  ####
##########################
熱賣及精選
引用:
原帖由 清晨灰P圖 於 2019-1-20 11:56 AM 發表

被人見到你著t-back就會被視姦丶作為性幻想對象,阿媽亦會話你唔檢點。
香港人就係咁。
咁多㝝嘢,咪著lor

引用:
原帖由 清晨灰P圖 於 2019-1-20 11:56 AM 發表

被人見到你著t-back就會被視姦丶作為性幻想對象,阿媽亦會話你唔檢點。
香港人就係咁。
其實T-back都係內褲一種...又甚可以話係唔檢點呢...???

引用:
原帖由 brian711 於 2019-1-7 10:51 AM 發表

成日聽人講話著緊身褲要著t-back,但係著咗咪一樣睇倒條t-back痕,咁咪仲俾人知你著咗,咁點解仲要著呢?
可以著無痕內褲既...
但如果條裙/褲太貼身...著無痕內褲都見到既話...咁就要考慮著C字內褲喇...

引用:
原帖由 夜e女 於 2019-2-7 01:48 PM 發表

可以著無痕內褲既...
但如果條裙/褲太貼身...著無痕內褲都見到既話...咁就要考慮著C字內褲喇...
其實有無人著過C字呢?好想知道

引用:
原帖由 caswnc 於 2019-2-7 08:12 PM 發表

其實有無人著過C字呢?好想知道
我試過著...但係覺得唔係咁舒服...可能著唔慣喇...

引用:
原帖由 夜e女 於 2019-2-9 12:39 PM 發表

我試過著...但係覺得唔係咁舒服...可能著唔慣喇...
其實都睇到印嗎?

引用:
原帖由 caswnc 於 2019-2-9 08:14 PM 發表

其實都睇到印嗎?
你感覺什樣可以看這衭?

引用:
原帖由 caswnc 於 2019-2-9 08:14 PM 發表

其實都睇到印嗎?
C字褲無"褲頭"...點會有印吖...

引用:
原帖由 夜e女 於 2019-2-10 01:35 PM 發表

止終有衭邊

引用:
原帖由 brian711 於 2019-1-7 10:51 AM 發表

成日聽人講話著緊身褲要著t-back,但係著咗咪一樣睇倒條t-back痕,咁咪仲俾人知你著咗,咁點解仲要著呢?
著住引死D死男人呀

引用:
原帖由 夜e女 於 2019-2-10 01:35 PM 發表

䃿C 字兩端咪有

提示:支持鍵盤翻頁左 右