註冊 登入

唉……等個女畢業就離婚

畢業咪再開帖囉 然後測驗 考試 默書再開帖

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 前晚進擊的肚臍 於 2019-1-7 07:20 AM 發表

要离就早点,别讲大话,所谓理由都系假,男人自私係天性
你講系米鑽石山宏景花園個男經紀四出搞客老婆個騙子蕭 宏 宗呀,四出姦淫有老公男友女人,又迫她們保持關係同幫他公司買賣樓,姦完人女友老婆後就話富誠地產迫他去搞客人老婆,還要騙比姦女人會同她结婚叫她如果老公要告他和公司,就叫她去報假口供,話人打老婆,衰到怕人老公有錢告他們,竟叫人偷晒自己老公錢去幫他買樓,到現在出去姦淫其他客人女友老婆,比個受騙女人發現就叫人走,還要衰到個女人因姦成孕有了,都叫她走去訓街,好賤富誠地産,米再叫員工去姦淫客老婆女友,有些家庭有兒有女,個經紀都可以話系老板落order他照做

回覆 引用 TOP

智力有問題 就 唔好學人結婚生仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 candyyao166 於 2019-1-7 10:57 AM 發表

有仔女,牺牲自己是常识,仔女幸福才识最重要。
其實有左小朋友 以小朋友為優先 我認同 但同時唔可以因為有小朋友而否定自己既幸福 因為仔女大左會拍拖結婚 總有一天會離開你既懷抱 到時候得自己一個先後悔就太遲
我既睇法係 只要人係活著就要找快樂 就要有愛既人 有愛先會開心

引用:
原帖由 87er 於 2019-1-7 07:03 AM 發表

你女升中後要適應中學環境,
又要適應家變的環境,
唔爭在等多一年。
我都同意,比多少少時間小朋友適應

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月光巴軍 於 2019-1-7 04:34 AM 發表

結婚12年,當年因為有左BB先結婚,當時只係識左半年……講真,係責任!佢唔係我既最愛……

我地已經兩三年冇攪野,平時都係DIY……

今年個女小學畢業喇,我責任完喇,真係好想走! ...
咁你有冇問过你老婆意見(離婚),如冇,你咪好着数,離後你可搵20多歲女人再婚',享受人生,你老婆人老珠黄了,你講到好委,她一生咁就完了。
一:你再婚找过與你年纪一樣的。
二:通知她等她找到別的男人才離婚。

回覆 引用 TOP

唔係化,至小到個女大學畢業先喇,得嗰十零碎,好可憐嫁。😆😆😆😆😆😆

回覆 引用 TOP

犧牲自己係常識? 唔係掛。。我反而覺得無能既人先會咁諗。雙方不愛方已如陌路人,有啲仲日日互相西口西樣或嘈交真係衰過單親,錯了唔緊要。問題要糾正才是正確觀念

回覆 引用 TOP

自私精!

回覆 引用 TOP

各自搵食

引用:
原帖由 月光巴軍 於 2019-1-7 04:34 發表

結婚12年,當年因為有左BB先結婚,當時只係識左半年……講真,係責任!佢唔係我既最愛……

我地已經兩三年冇攪野,平時都係DIY……

今年個女小學畢業喇,我責任完喇,真係好想走! ...
等個女畢業就離婚 ?

回覆 引用 TOP

極度自私....只想自己, 不理個女...對她心理有很大影響

回覆 引用 TOP

有冇同第個攪?

引用:
原帖由 夏天的大橋 於 2019-1-7 09:49 AM 發表

依家分別幾歲?
一個,12歲

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。