註冊 登入

唉……等個女畢業就離婚

小學畢業就叫責任完左?

熱賣及精選
引用:
原帖由 dranoel 於 2019-1-8 12:54 PM 發表

原來有人同我一樣 不過你應該好過我
我係同坐監冇分別 完全唔俾出街 唔俾有朋友
我都係諗住等到個女畢業就離婚
好慘,點解唔俾出街

引用:
原帖由 samstan2012 於 2019-1-10 04:15 PM 發表

小學畢業就叫責任完左?
我諗樓主會俾錢養女既,只係離婚啫

引用:
原帖由 多多豬 於 2019-1-11 02:49 AM 發表

好慘,點解唔俾出街
我都想知點解 試過話一齊出去朋友約會 佢又話唔去 又唔俾我去
總知就唔俾我接觸任何朋友 屋企同北韓冇分別

點都好,希望樓主你同女女都搵到一個開心嘅生活方式

Life Is Like A Cup Of Coffee

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月光巴軍 於 2019-1-7 04:34 AM 發表

結婚12年,當年因為有左BB先結婚,當時只係識左半年……講真,係責任!佢唔係我既最愛……

我地已經兩三年冇攪野,平時都係DIY……

今年個女小學畢業喇,我責任完喇,真係好想走! ...
唔係最愛又中出你就唔好怨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多多豬 於 2019-1-11 02:50 發表

我諗樓主會俾錢養女既,只係離婚啫
比錢就等於盡左責任? 你估而家係助養兒童呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dranoel 於 2019-1-11 08:19 AM 發表

我都想知點解 試過話一齊出去朋友約會 佢又話唔去 又唔俾我去
總知就唔俾我接觸任何朋友 屋企同北韓冇分別
唔俾都照去囉,做人要有返少少自己嘅尊嚴,到到都唔俾去,當寵物咩

回覆 引用 TOP

其實要離咩時候都得,記得比足錢養女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月光巴軍 於 2019-1-8 12:52 AM 發表

真係好啱,好多野經歷過(淨係錢呢樣野已經唔知嘈左幾多次)
無錢學人結婚生仔果然有報應

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-2-12 04:07 PM 發表

無錢學人結婚生仔果然有報應
關你L事咩

等我幫你教訓佢.

https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27798966
陰暗負面惡毒怨婦世界只能容納她的指定唯一模式
凡事第一時間負面批判未審先入罪垃圾不文明冇文化落後人種卻自我陶醉當正自己係法官
天真膚淺小學雞其實空虛痛苦無人慰藉每日發言目的只為
表現自己 引人注要
註: 只供知道'肥矮太空灰"行為習性的會員留言討論, 在下冇咁得閒"once upon a time...."千隻字去介紹佢比每位過路人認識.
好想知ge朋友就自己google"肥矮太空灰", 唔該! 此女子半年就有6千幾個留言就知佢每日幾忙幾活躍, 你要認識佢冇難度!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月光巴軍 於 2019-2-12 08:39 PM 發表

關你L事咩
你啲報應梗係唔關我事你自己受返哂咋嘛無咁大個頭學人戴咁大頂帽無錢學人結婚生仔咁過癮要還㗎

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

恭喜你有返自己人生!!

回覆 引用 TOP

比你屌左10年先拋棄人,人渣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。