• 瀏覽: 28,226
  • 回覆: 571
  • 追帖: 2
從未試過可以糸香港溝到女,我衣加明我既出路只有大陸

熱賣及精選
引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2018-12-30 10:44 AM 發表

咁慘?你幾歲?外貌如何?學歷?大概收入?試下形容一下自己吧。

引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-12-30 10:46 AM 發表

咁慘?你幾歲?外貌如何?學歷?大概收入?試下形容一下自己吧。
現年40,外貌好様哀,中五會考一分,m記part time,因為身體有事,一個月大約幾千收入,無家底,溝女哀太老實同埋太認真,女人唔鐘意想一生一世

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2018-12-30 10:50 AM 發表

現年40,外貌好様哀,中五會考一分,m記part time,因為身體有事,一個月大約幾千收入,無家底,溝女哀太老實同埋太認真,女人唔鐘意想一生一世
Sorry,大陸也應該冇你份,你係直情冇出路

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2018-12-30 10:50 AM 發表

你大陸都冇市場啦去剛果啦屌😳

引用:

你見到阿華不再跟進,連小你都費事嘅時候,就知咩事
你唔好再期望喇,得閒睇AV及打飛機啦!

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2018-12-30 10:50 發表

你身體有咩事

引用:
原帖由 全職廢青 於 2018-12-30 10:56 AM 發表

山區應該都得啩

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2018-12-30 10:44 AM 發表

傻仔,出路點知一個呢,唔好睇唔開,今日去啲唐樓度行下,行上行落見到有霓虹光管嘅就衝入去,記住帶錢,包你開心

等你報告

引用:
原帖由 最後通牒 於 2018-12-30 11:26 AM 發表

傻仔,出路點知一個呢,唔好睇唔開,今日去啲唐樓度行下,行上行落見到有霓虹光管嘅就衝入去,記住帶錢,包你開心

等你報告
想問兄台呢D一支光管要幾多錢?有咩服務?係唔係齋插?有無得打茄輪揸波熱身?
煩請指點一下有需要新手

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
引用:
原帖由 全職廢青 於 2018-12-30 10:56 AM 發表

大陸農村可以

你溝女邊係衰太老實,你係除左老實咩都衰
無樣無錢雞都無得比你埋單啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2018-12-30 11:35 AM 發表

想問兄台呢D一支光管要幾多錢?有咩服務?係唔係齋插?有無得打茄輪揸波熱身?
煩請指點一下有需要新手
自己細佬自己救⋯⋯

回覆 引用 TOP

吊原來樓主又係一個膠人,認真就輸了

引用:
原帖由 全職廢青 於 2018-12-30 11:40 AM 發表

吊原來樓主又係一個膠人,認真就輸了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]