• 瀏覽: 27,847
  • 回覆: 91
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 全職廢青 於 2018-12-30 10:56 AM 發表

Sorry,大陸也應該冇你份,你係直情冇出路
山區應該都得啩

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 最後通牒 於 2018-12-30 11:26 AM 發表

傻仔,出路點知一個呢,唔好睇唔開,今日去啲唐樓度行下,行上行落見到有霓虹光管嘅就衝入去,記住帶錢,包你開心

等你報告
想問兄台呢D一支光管要幾多錢?有咩服務?係唔係齋插?有無得打茄輪揸波熱身?
煩請指點一下有需要新手

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
引用:
原帖由 Rigg 於 2018-12-30 02:03 PM 發表

返去足球投注區賭下波有錢就有女
Or 有個42歲中女想揾男朋友
你快D去落訂 唔係連最後機會都會冇埋
係唔係肥肥地果個

引用:
原帖由 Mrslow 於 2018-12-30 03:23 PM 發表

麥記由 MK妹到大媽,讀得書少同讀得書多,靚女暴龍乜都有,
你咁都媾唔到一件?
返大陸,最多未好似啲廢老咁,
拖件北嬸落黎,人地一黎到拎到身份證,就同你離婚啦。

媾女呢,講心唔講金架。
你講金嘅,不如去叫雞算吧啦,
唔好拖啲北嬸落黎喇⋯⋯ ...
D咸濕佬以為用錢”溝”女,其實係叫雞!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋扁扁的手袋 於 2018-12-30 03:53 PM 發表

淘寶買個人型女優,記住每次用完要洗乾淨...呀
唔好洗!要留戰績㗎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yyygirls 於 2018-12-30 07:42 PM 發表

另一重點,女人其實唔係真係咁重視外貌
最緊要有錢 樓主好似都無喎

引用:
原帖由 yyygirls 於 2018-12-30 07:48 PM 發表

你回應之前有無睇我對上一個回應架,咪話左麥記都唔係搵唔到女嘅原因囉。認真講,如果你對我超好,而又有緣嘅,所有其他樣貌金錢都唔重要。
咁地球咁大,一定有個別意外事件發生嘅
正如小甜甜都俾幾個億阿陳生啦!

引用:
原帖由 yyygirls 於 2018-12-30 08:02 PM 發表

錯晒。女人唔係咁睇。
好!我都繼續努力去搵個只講心唔講金的香港女伴先。
我一定一定以最細膩的心去愛佢愛到出汁、錫到佢燶。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yyygirls 於 2018-12-30 10:25 PM 發表

黃曉明都唔靚仔,只係仔 (lang仔)
最靚最有內涵非華哥莫屬㗎喇

引用:
原帖由 yyygirls 於 2018-12-30 10:36 PM 發表

都係架🤩
PM咗佢未

引用:
原帖由 yyygirls 於 2018-12-30 10:37 PM 發表

宜家讚你咩
呢D咪就係內容囉
讚又好踩又好,一律都多謝

引用:
原帖由 yyygirls 於 2018-12-30 10:56 PM 發表

不過又好似幾溫柔咁嘅
睇見你兩條麻甩佬卿卿我我打情罵俏,真係呢⋯⋯

引用:
原帖由 yyygirls 於 2018-12-30 10:57 PM 發表

我唔係基佬/人妖/變性人,睇黎你未遇過真女人
有無相片開下眼界

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-12-31 12:23 AM 發表

見佢係女士,特別客氣。
又想溝佢?

引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-12-31 12:27 AM 發表

好想加入?
多謝先
我只愛真女人
麻甩佬唔啱我

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]