註冊 登入

有老公唔想同老婆做,有老婆唔想同老公做。

引用:
原帖由 崖上永恆的救星 於 2018-12-23 01:14 PM 發表

各自各做 回家又是老公老婆!但不要生仔,免得連累小朋友
理智的做法

熱賣及精選
引用:
原帖由 patshw 於 2018-12-23 02:03 PM 發表

交換
怎樣交換?

回覆 引用 TOP

接受

引用:
原帖由 blueblue6688 於 2018-12-23 02:23 PM 發表

接受
=認命,咁好辛苦

😭😭😭😭同老公嗌交。佢唔想同我做呀……

引用:
原帖由 清晨肉肉弟弟 於 2018-12-23 10:08 AM 發表

如何解決?
晚晚同老公扑嘢係每個老婆嘅基本責任同婚後生活嘅基本要求。

引用:
原帖由 一個空虛的女人 於 2018-12-23 03:50 PM 發表

😭😭😭😭同老公嗌交。佢唔想同我做呀……
講和?

引用:
原帖由 樹上花色核心 於 2018-12-23 04:00 PM 發表

講和?
冇得講啦。

引用:
原帖由 一個空虛的女人 於 2018-12-23 04:00 PM 發表

冇得講啦。
咁大鑊?咁點算?

引用:
原帖由 樹上花色核心 於 2018-12-23 04:01 PM 發表

咁大鑊?咁點算?
我都唔知。一係繼續係咁。
一係離婚

引用:
原帖由 一個空虛的女人 於 2018-12-23 04:02 PM 發表

我都唔知。一係繼續係咁。
一係離婚
妳唔會可以繼續係咁既

引用:
原帖由 樹上花色核心 於 2018-12-23 04:07 PM 發表

妳唔會可以繼續係咁既
你又知?點解

回覆 引用 TOP

其實。我係一個怕寂寞。冇人關心既人。
我就係覺得我老公唔關心我

引用:
原帖由 一個空虛的女人 於 2018-12-23 04:09 PM 發表

其實。我係一個怕寂寞。冇人關心既人。
我就係覺得我老公唔關心我
我明白,好多女人都係咁

引用:
原帖由 清晨肉肉弟弟 於 2018-12-23 10:08 AM 發表

如何解決?
老婆比狗公姦了,淫贼叫人妻只許比他姦,你無睇人地個post嗎,個男人十足十鑽石山龍頭地產行富誠地產莱德物業蕭 宏宗一樣,話公司叫他一定要溝搞人老婆上床,如果人地老公發又不比搞客個老婆,就騙女人只愛她一個不再溝女,等女人報了假案告自己老公後,再騙同居後才再去溝女,真系恐佈地産行叫伙記姦客,又報假案

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。