註冊 登入

有老公唔想同老婆做,有老婆唔想同老公做。

引用:
原帖由 勿宜演 於 2018-12-24 06:21 PM 發表

一齊住冇可能唔知,一定察覺得倒。人同人之間嘅感情轉移咗係無論你點樣掩飾做戲都會feel倒。
不過各有各玩嘅一般都心照,當打個和,大家返到屋企扮演返個角色。 ...
同意

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 一個空虛的女人 於 2018-12-25 09:48 PM 發表

我要安全感。冇
關心。冇
愛我。冇
咁仲一齊做乜。
同感,差唔多情況,我還要倒貼全個家,樣樣AA制。

引用:
原帖由 LeeLapHang2017 於 2019-1-2 06:57 AM 發表

晚晚同老公扑嘢係每個老婆嘅基本責任同婚後生活嘅基本要求。
老公日日關心愛老婆令佢無擔憂個家係每個老公既基本婚後責任。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西部滴滴腰部 於 2019-1-17 12:49 PM 發表

同感,差唔多情況,我還要倒貼全個家,樣樣AA制。
可憐啊😥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個空虛的女人 於 2018-12-23 04:16 PM 發表

可能感情太耐。佢對我冇feel啦。離婚佢又唔肯。我又冇經濟能力可以自己養自己。但又唔想比佢冷落自己。所以成日都會唔開心
小姐,你系愛你老公定想人填補你空虛?初初點解你地一齊?又結婚?你對你老公系咪婚前婚後一樣?你仲會吾會比下驚喜佢咁,老公番到黎攰,你識吾識扭條毛巾比佢抺面?煮定飯比佢?幫佢揼下骨? 佢番工前你有無煮早餐/送佢出門口比個kiss佢?老夫老妻系自己種成,我同佢10幾年仲好甜蜜。

回覆 引用 TOP

老公做的時間太短,難受

引用:
原帖由 善待寂寞 於 2019-1-22 10:41 PM 發表

老公做的時間太短,難受
早幾年遇到同你情況一樣
之後佢越來越無性趣
到而家差唔多三年無做

回覆 引用 TOP

女人搵 sp 心情好矛盾
sp 會唔會影相拍片派街坊
就算唔影又怕佢口沒遮攔到處唱
可以搵得佢做 sp 一定有好感
感情投放後難抽身
學樓上有人話齋
感情投放轉移
無論你幾努力掩飾
始終一齊生活咁多年
身邊人都係會察覺到

同老公感情唔太差只係無性
如真係有 sp 又覺得對佢唔住
內心掙扎矛盾心理壓力好大

引用:
原帖由 清晨肉肉弟弟 於 2018-12-23 10:08 發表

如何解決?
坦誠溝通

回覆 引用 TOP

各有各玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 56473 於 2019-1-28 09:25 AM 發表

女人搵 sp 心情好矛盾
sp 會唔會影相拍片派街坊
就算唔影又怕佢口沒遮攔到處唱
可以搵得佢做 sp 一定有好感
感情投放後難抽身
學樓上有人話齋
感情投放轉移
無論你幾努力掩飾
始終一齊生活咁多年
身邊人都係會察覺到

同老公感情唔太差只係無性
如真係有 sp 又覺得對佢唔住
內心掙扎矛盾心理壓力好大 ...
很到題,你係女人?其實男人都會係咁

回覆 引用 TOP

錯配

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 baldwin808 於 2019-2-14 06:40 AM 發表

性交可以解決所有問題!

回覆 引用 TOP

要人幫手配對?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。