註冊 登入

冬至老公吾預老婆食佢屋企餐飯

冬至老公吾預老婆食佢屋企餐飯 E-mail 此主題給朋友

有咩感受?

精選樓盤
好多都話唔想去,其實係咪口是心非。😆😆😆😆😆😆

仲好,自己屋企自己應酬

引用:
原帖由 goodsupport 於 2018-12-16 10:47 PM 發表

仲好,自己屋企自己應酬
我知道,但都有dd吾開心,不過諗通了,佢男家又冇靚仔/女,又冇錢,有咩甘巴閉尼

回覆 引用 TOP

上年老公陪我反媽度食飯,今年吾陪了

So what?

回覆 引用 TOP

無乜所謂,少見仲好

引用:
原帖由 goodsupport 於 2018-12-16 11:02 PM 發表

無乜所謂,少見仲好
同奶奶一齊住的

回覆 引用 TOP

老公成日同bb講,第時爸爸揾個更好的媽媽比你

吾畀佢入門口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 珍惜過 於 2018-12-16 11:06 PM 發表

咁嚴重!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 珍惜過 於 2018-12-16 08:42 PM 發表

有咩感受?
無人知你屋企家事, 會有什麼感受

不如你先講下你想聽乜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 珍惜過 於 2018-12-16 11:06 PM 發表

咁你應該即刻同返BB講~係呀~媽媽都會搵個更好嘅爸爸俾你

回覆 引用 TOP

如果個男人同個BB講, 話第時搵個更好既媽媽俾你, 咁其實樓主你做乜仲留係果間屋度對住佢老母同埋個男人?

不過坦白講, 你日日係度呻你男人個老母D野, 其實你負能量都幾強下, 係男人都唔鍾意個女人日日係度數佢老母架啦, 你憎佢老母一回事, 你唔好對個男人講, 要講同屋企人講或者好朋友講呀嘛~

有咩咪忍下囉, 係可能好惡頂但沉默是金你冇聽過? 做人睇開D, 過一日咪一日囉, 鬼叫你當初揀個要同佢老母住既男人咩~

睇開D啦, 依家搞成咁, 咪冬至返你亞媽度食囉, 老實講你同佢老母食你自己食完都唔消化啦~

回覆 引用 TOP

你都當奶奶透明㗎喇!咁你想點?

回覆 引用 TOP

28 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。