• 瀏覽: 16,876
  • 回覆: 100
  • 追帖: 1
大約一年前,公司黎左個女仔,公事上同佢有聯絡,漸漸地暗戀佢,起初大家都冇咩野,直至有一次我扮公事上方便拎佢手提電話number,之後what’s app 佢話如果得閒可以傾下計,佢冇回應,之後佢就只係公事上搵我,我對呢種情況有D唔甘心,有時放工撞到佢都傾下計,但上星期五我放工見到佢走出黎時縮返入去,我忍不住走埋入去,開門之後,見佢企係門口,微笑話要等人,於是我便被打發走了。

之後我忍不住,what’s app 佢,讚佢係我黑暗中天上嘅星星,佢依然係唔應我,但從來沒有一句說話說拒絕我。

我聽過傳言佢要結婚,我有諗過縮但係唔想,如果佢要結婚,應該大方地拒絕我,依家咁即係想點?我好亂呀⋯⋯

引用:
原帖由 sesame206 於 2018-12-16 04:54 PM 發表

大約一年前,公司黎左個女仔,公事上同佢有聯絡,漸漸地暗戀佢,起初大家都冇咩野,直至有一次我扮公事上方便拎佢手提電話number,之後what’s app 佢話如果得閒可以傾下計,佢冇回應,之後佢就只係公事上搵我,我對呢種情況有D唔甘心,有時放工撞到佢都傾下計,但上星期五我放工見到佢走出黎時縮返入去,我忍不住走埋入去,開門之後,見佢企係門口,微笑話要等人,於是我便被打發走了。

之後我忍不住,wha ...
人地個信號都好清楚掛。。。

fractured soul...so much anger...so much pain...
咁都有得考慮?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 獨手然一名 於 2018-12-16 04:58 PM 發表

人地個信號都好清楚掛。。。
認同!

天下有兩難:登天難,求人更難。

天下有兩苦:黃連苦,貧困更苦。

人間有兩險:山高險,人心更險。

人間有兩薄:春冰薄,人情更薄。

知其難,守其苦,測其險,忍其薄。

回覆 引用 TOP

你有無話俾人聽你係老細個私生子

引用:
原帖由 sesame206 於 2018-12-16 04:54 PM 發表

之後我忍 ...
大佬,好明顯架啦喎,你唔好咁啦

引用:

之後我忍 ...
樓主係咪想比佢當面數落一舖先肯停?人地睇在公司同事份上比晒面,費時你到時話佢唔畀面無規矩乜乜乜。

回覆 引用 TOP

On xx

回覆 引用 TOP

引用:

之後我忍 ...
擺朋就5蘇你啦,醒小小啦仲搞人

回覆 引用 TOP

未咁搞笑。我年中都有十個八個女仔喜歡我。但人地無講明。我唔通個個提前拒絕啊

回覆 引用 TOP

重作吧

回覆 引用 TOP

勉強冇幸福

回覆 引用 TOP

沉默,已經係最大嘅回覆,同你好熟咩!結婚唔需要同你講啦

看來你已有㸃心理不平衡
以我平時慣常的留言,見到你呢D仆街,一定會小到你開花...

今次放過你!

回覆 引用 TOP

試都浪費時間

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]