• 瀏覽: 57,152
  • 回覆: 371
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-2-15 01:39 AM 發表

睇份量而定,如果冇我咁下巴縮,打一枝都可能夠,咁嘅話咪5-6k搞掂,我講反藍光呢隻透仔係貴過其他牌子嫁
想知點解貴d,比較其他有咩好d架?

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 annabelle.lou19 於 2019-2-15 01:49 PM 發表

想知點解貴d,比較其他有咩好d架?
長效過其他,其他應該6-9個月就消哂,呢隻反藍光可以last到18-24個月,禁落去係feel到挺身d,鼻仔我用普通透仔就冇咁硬

樓主係邊間做 做左幾錢  我好有興趣可以inbox我嗎?

引用:
原帖由 Kasey_Ves 於 2019-2-19 11:35 PM 發表

樓主係邊間做 做左幾錢  我好有興趣可以inbox我嗎?
2500@一條線,做左6條,再加左一枝r仔
下巴就打左另一個B字頭德國牌字

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-2-20 12:47 AM 發表

2500@一條線,做左6條,再加左一枝r仔
下巴就打左另一個B字頭德國牌字
請問r仔係有咩用,要計錢嗎?sorry未試過好多都唔識

謝謝樓主分享!
樓主可以PM多啲details (醫生資料/邊間做)嘛?使唔使做資詢,定就咁約醫生之後直接做?可以inbox我嗎?Thanks!

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-12-8 04:51 PM 發表

有睇開過我分享都知我對上係第⼀次打 Botox,因為俾人笑左太耐踢女⼦⾜球就決⼼
試第⼀次,效果算滿意

利申本⼈絕非美女,除左⼩腿問題,輪廓係我第 2 樣想改善的地⽅方,之前好驚俾人知 ⾃己係⾯上動⼿腳就懶理,最近入左 d group 發現埋線都幾多⼈做好普遍,所以約醫 ⽣覆診⼩腿順便諮詢佢意見。

瘦⼩腿部分:醫⽣話⼩腿站時唔洗補打,仲叫我唔好太在意⼼急係 咁打

⿐位山根部分:如下圖,我眼距 ...
想問下蛋白線同PLLA 線有咩分別?同埋價錢上係咪都好唔同?

想問下樓主下巴打左幾多枝?幾錢呀
真係好自然

哇,個鼻一定要手勢好好先可以做得咁自然,見到身邊個friend整衰咗我都好驚啊,想問坊間嘅美容苑係唔係都係用r牌中分子透明質酸?

Plz pm 係邊個醫生同埋幾錢thanks

整完下巴兜兜好羨慕呀!聽講打下巴係好痛!打完會唔會好腫?張圖係打完即時嗎?樓主係邊間做?

引用:
原帖由 9個巨大的馬 於 2019-2-24 11:47 PM 發表

整完下巴兜兜好羨慕呀!聽講打下巴係好痛!打完會唔會好腫?張圖係打完即時嗎?樓主係邊間做?
係即日夜晚沖完涼影我唔覺得好腫,不過幾日後係自然d

引用:
原帖由 東方橙色手袋 於 2019-2-24 11:25 PM 發表

哇,個鼻一定要手勢好好先可以做得咁自然,見到身邊個friend整衰咗我都好驚啊,想問坊間嘅美容苑係唔係都係用r牌中分子透明質酸?
唔係美容院做嫁,我係醫生係診所做,鼻多數都係打中份子R牌

引用:
原帖由 lamlamwong87 於 2019-2-24 03:46 PM 發表

想問下蛋白線同PLLA 線有咩分別?同埋價錢上係咪都好唔同?
價錢上同效期都唔同,以我所知蛋白線last 6個月,plla線可以18-24個月,所以見到d igshop8-9k冇限線俾人埋果d應該係蛋白線黎,易d吸收,另外其實個鼻又唔係多位,醫生話埋6-8條已經好夠,我個鼻扁成咁都係6條就夠

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]