• 瀏覽: 47,701
  • 回覆: 347
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 misu3333333333 於 2019-1-25 10:33 PM 發表

除左依隻牌子。請問可吾可以打脂肪係個鼻度?
補脂唔係打蘋果肌嗎?脂肪咁軟唔會打鼻掛,我做左抽脂醫生冇話可以用黎打鼻

熱賣及精選
引用:
原帖由 shanshan1997 於 2019-1-28 01:38 AM 發表

補脂唔係打蘋果肌嗎?脂肪咁軟唔會打鼻掛,我做左抽脂醫生冇話可以用黎打鼻
咁應該透明質酸打入個鼻會好d卦

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ccluvlife 於 2019-2-1 06:11 PM 發表

淨打下巴total 幾$?
Plz Pm醫生資料,thankssss
下巴打左俊叫belotero嘅透仔(應該冇串錯)
呢隻計平左都要5000幾蚊枝,不過就反藍光同last耐d
鼻打r仔就正常價3000幾枝

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-12-8 04:51 PM 發表

有睇開過我分享都知我對上係第⼀次打 Botox,因為俾人笑左太耐踢女⼦⾜球就決⼼
試第⼀次,效果算滿意

利申本⼈絕非美女,除左⼩腿問題,輪廓係我第 2 樣想改善的地⽅方,之前好驚俾人知 ⾃己係⾯上動⼿腳就懶理,最近入左 d group 發現埋線都幾多⼈做好普遍,所以約醫 ⽣覆診⼩腿順便諮詢佢意見。

瘦⼩腿部分:醫⽣話⼩腿站時唔洗補打,仲叫我唔好太在意⼼急係 咁打

⿐位山根部分:如下圖,我眼距 ...
唔好意思,可唔可以講多少少埋線係點做? 放條線個鼻裹面黎推高個鼻?

同埋想問下點解埋完線仲要打透明質酸既??

引用:
原帖由 thisissandy 於 2019-2-10 01:02 AM 發表

同埋想問下點解埋完線仲要打透明質酸既??
埋線係令個鼻型挺身,好似支架咁,如果淨係打透仔會易d散開,令到鼻樑越打越粗變阿凡達

想問下埋完線會腫幾耐左右?做完後會唔會腫得好明顯?

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-2-12 08:44 AM 發表

埋線係令個鼻型挺身,好似支架咁,如果淨係打透仔會易d散開,令到鼻樑越打越粗變阿凡達
但係兩溝會唔會有咩問題?因為出面睇多數只係做一樣,第一次兩種同時做,同埋想問下埋線可以keep到幾耐呢?

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-12-28 01:24 AM 發表

有傷口嫁,不過係一點,埋線類似打針咁
想問下其實埋左線既感覺係點樣?會唔會平時都feel 到有d野頂住係個鼻裹面?

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-12-8 04:51 PM 發表

有睇開過我分享都知我對上係第⼀次打 Botox,因為俾人笑左太耐踢女⼦⾜球就決⼼
試第⼀次,效果算滿意

利申本⼈絕非美女,除左⼩腿問題,輪廓係我第 2 樣想改善的地⽅方,之前好驚俾人知 ⾃己係⾯上動⼿腳就懶理,最近入左 d group 發現埋線都幾多⼈做好普遍,所以約醫 ⽣覆診⼩腿順便諮詢佢意見。

瘦⼩腿部分:醫⽣話⼩腿站時唔洗補打,仲叫我唔好太在意⼼急係 咁打

⿐位山根部分:如下圖,我眼距 ...
想問下醫生有冇解譯個他條線會點樣埋?想問下樓主埋完會唔會好痛?

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-1-25 06:59 PM 發表

下巴太縮所以打左2枝1ml,醫生落針除左下巴位,我見佢咀唇下兩邊都會打少少,打完就會有微笑唇,佢都係下巴位落針,但打個時會feel到針口向下巴左右兩邊都會打 ...
咁樣打幾錢,定其實每個人價錢唔同,因應個下巴情況??

引用:
原帖由 wongsally892 於 2019-2-12 10:35 PM 發表

想問下埋完線會腫幾耐左右?做完後會唔會腫得好明顯?
打完即晚少少水腫咁,第2日已經冇麥野,針口位唔明顯;所以第2日化妝就遮到

引用:
原帖由 annabelle.lou19 於 2019-2-14 11:51 AM 發表

咁樣打幾錢,定其實每個人價錢唔同,因應個下巴情況??
睇份量而定,如果冇我咁下巴縮,打一枝都可能夠,咁嘅話咪5-6k搞掂,我講反藍光呢隻透仔係貴過其他牌子嫁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]