• 瀏覽: 47,700
  • 回覆: 347
  • 追帖: 6
我的面較圓一直想做埋線變v面,可否給我醫生資料等我去問問?唔該

熱賣及精選
引用:
原帖由 秋天肥沃的碼頭 於 2019-1-16 05:37 PM 發表

我的面較圓一直想做埋線變v面,可否給我醫生資料等我去問問?唔該
我只係做左埋線鼻同打下巴,冇埋線面,你俾醫生睇下你係下巴唔夠所以包包面定係咀嚼肌問題?佢上次有同我解釋幾個情況,就用唔同方法

引用:
原帖由 chloe88chanchan 於 2019-1-16 04:15 PM 發表

你意思要search邊個名去搵資料,你果間會做曬4隻?
醫生房見到佢show哂4隻,但唔清楚佢地有冇得做哂4種,但呢隻透明質酸佢推薦用

樓主可否講解一下做埋線的過程和做法?因未接觸過有啲擔心

引用:
原帖由 秋天肥沃的碼頭 於 2019-1-16 07:17 PM 發表

樓主可否講解一下做埋線的過程和做法?因未接觸過有啲擔心
類似打針,入條線落去,埋完線就打透明質酸,正常咁係冇咁易散開變亞凡達鼻

謝謝樓主的分享

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-12-8 04:51 PM 發表

有睇開過我分享都知我對上係第⼀次打 Botox,因為俾人笑左太耐踢女⼦⾜球就決⼼
試第⼀次,效果算滿意

利申本⼈絕非美女,除左⼩腿問題,輪廓係我第 2 樣想改善的地⽅方,之前好驚俾人知 ⾃己係⾯上動⼿腳就懶理,最近入左 d group 發現埋線都幾多⼈做好普遍,所以約醫 ⽣覆診⼩腿順便諮詢佢意見。

瘦⼩腿部分:醫⽣話⼩腿站時唔洗補打,仲叫我唔好太在意⼼急係 咁打

⿐位山根部分:如下圖,我眼距 ...
好自然 幾多錢呀

我見有d人個下巴耐左會好顯一舊野好假,你呢隻宜家會唔會咁,其他人睇唔睇得出你個下巴整過?

引用:
原帖由 annabelle.lou19 於 2019-1-21 12:01 PM 發表

我見有d人個下巴耐左會好顯一舊野好假,你呢隻宜家會唔會咁,其他人睇唔睇得出你個下巴整過?
好多人話塊面瘦左尖左,以為我減肥,唔好打過量就冇咁假,醫生話好多人想打到尖尖,不過佢建議下巴兩邊即係咀唇左右都要打埋先最自然

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-1-22 01:19 PM 發表

好多人話塊面瘦左尖左,以為我減肥,唔好打過量就冇咁假,醫生話好多人想打到尖尖,不過佢建議下巴兩邊即係咀唇左右都要打埋先最自然
咁你打既份量係幾多?咀唇左右價錢一樣咁計?

引用:
原帖由 annabelle.lou19 於 2019-1-25 11:21 AM 發表

咁你打既份量係幾多?咀唇左右價錢一樣咁計?
下巴太縮所以打左2枝1ml,醫生落針除左下巴位,我見佢咀唇下兩邊都會打少少,打完就會有微笑唇,佢都係下巴位落針,但打個時會feel到針口向下巴左右兩邊都會打

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-12-8 04:51 PM 發表

有睇開過我分享都知我對上係第⼀次打 Botox,因為俾人笑左太耐踢女⼦⾜球就決⼼
試第⼀次,效果算滿意

利申本⼈絕非美女,除左⼩腿問題,輪廓係我第 2 樣想改善的地⽅方,之前好驚俾人知 ⾃己係⾯上動⼿腳就懶理,最近入左 d group 發現埋線都幾多⼈做好普遍,所以約醫 ⽣覆診⼩腿順便諮詢佢意見。

瘦⼩腿部分:醫⽣話⼩腿站時唔洗補打,仲叫我唔好太在意⼼急係 咁打

⿐位山根部分:如下圖,我眼距 ...
除左依隻牌子。請問可吾可以打脂肪係個鼻度?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]