• 瀏覽: 47,699
  • 回覆: 347
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-1-9 08:38 PM 發表

我第3日甩左焦啦,佢個針位得一點血
有冇話頭3日都唔可店水或者化妝果d,驚傷口埋唔到

熱賣及精選
引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-1-9 08:35 PM 發表

醫生都係咁講,佢話唔好追求太高,唔襯面形,因為我睇過d igshop 放題埋線,本來以為好多條先夠,我諗如果唔扁可能少過6條都得卦,要俾佢睇下先,我自己就係6條效果 ...
下 咁放題會唔會分分鐘仲貴過你咁樣? 因為我見人地都唔係埋好多

放題用蛋白線,同埋我懷疑唔係醫生做,因為平嫁,不過標得太平,我驚驚地

引用:
原帖由 stacystacywong8 於 2019-1-9 11:05 PM 發表

有冇話頭3日都唔可店水或者化妝果d,驚傷口埋唔到
正常洗面第二日可以化妝啦,唔係手術只係微調唔洗咁驚

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 前來藍色水樽 於 2019-1-12 05:35 AM 發表

樓主下巴打得好靚,方吾方便比個e生 資料同價錢?謝謝你
下巴打左隻叫belotero透仔, 5000幾一枝
長效同硬度岩打下巴

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-1-12 11:30 PM 發表

下巴打左隻叫belotero透仔, 5000幾一枝
長效同硬度岩打下巴
你打邊隻顏色?

引用:
原帖由 前來藍色水樽 於 2019-1-13 09:05 AM 發表

你打邊隻顏色?
紫色盒個隻先係做輪廓

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-12-8 04:51 PM 發表

有睇開過我分享都知我對上係第⼀次打 Botox,因為俾人笑左太耐踢女⼦⾜球就決⼼
試第⼀次,效果算滿意

利申本⼈絕非美女,除左⼩腿問題,輪廓係我第 2 樣想改善的地⽅方,之前好驚俾人知 ⾃己係⾯上動⼿腳就懶理,最近入左 d group 發現埋線都幾多⼈做好普遍,所以約醫 ⽣覆診⼩腿順便諮詢佢意見。

瘦⼩腿部分:醫⽣話⼩腿站時唔洗補打,仲叫我唔好太在意⼼急係 咁打

⿐位山根部分:如下圖,我眼距 ...
想知道係邊間,準備搵IPS做,見你做得好靚好自然🥺🥺🥺

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-1-14 02:44 AM 發表

紫色盒個隻先係做輪廓
有分顏色?其他顏色有咩分別架?可以講多少少嗎,唔該曬

引用:
原帖由 yannylai1023 於 2019-1-14 08:46 PM 發表

想知道係邊間,準備搵IPS做,見你做得好靚好自然🥺🥺🥺
我都好鐘意樓主下巴打得好靚,鼻仔太自然唔似打左似天生勾鼻

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 chloe88chanchan 於 2019-1-15 01:42 PM 發表

有分顏色?其他顏色有咩分別架?可以講多少少嗎,唔該曬
本身我都唔知有呢隻透仔,你上網search 佢個名
有4隻,其他係做眼紋/填補其他位

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2019-1-15 03:14 PM 發表

我都好鐘意樓主下巴打得好靚,鼻仔太自然唔似打左似天生勾鼻
下巴做完我好鐘意,我都覺得鼻位自然,諗緊遲下補唔補,不過做完冇變間尺鼻,係味應該唔好咁完美主義

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-1-16 03:48 AM 發表

本身我都唔知有呢隻透仔,你上網search 佢個名
有4隻,其他係做眼紋/填補其他位
你意思要search邊個名去搵資料,你果間會做曬4隻?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]