• 瀏覽: 59,194
  • 回覆: 375
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2021-8-23 06:40 PM 發表

有網友pm 問應該埋線定真隆鼻,我覺得埋線風險低好多,隆鼻用膠或者耳骨都係有穿出黎風險,而且大執個鼻會越整越向上縮,好多人都share過隆鼻失敗變mj , 我覺得每年打下針較安全
我識三個朋友,一個韓國整兩個台灣整,佢地全部都要重修,有一個修完個鼻好似dodo姐咁….你打針都已經好好睇

熱賣及精選
引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2021-7-5 05:33 PM 發表

埋得好靚,我諗以後都係會搵番佢幫我埋
(出賣左我隻狗狗🤫
好靚,要幾錢,你搵番同一位醫生打?

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2021-7-5 05:33 PM 發表

埋得好靚,我諗以後都係會搵番佢幫我埋
(出賣左我隻狗狗🤫
高得黎好自然👍🏻你鼻樑位冇粗到
我有d朋友打透明質酸鼻樑近眼位置粗到好嚇人

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2021-9-6 10:10 PM 發表

好靚,要幾錢,你搵番同一位醫生打?
我之前打要買幾枝先有折,新客優惠底好多,我一直都係搵反同一個醫生做療程,buy佢審美眼光同手勢

引用:
原帖由 天生是皇后 於 2021-9-13 01:00 AM 發表

埋線有個好處係啲透明質酸冇咁易化開,你講既情況應該係不停補針又冇溶解,正常真係會變粗,你叫你朋友打完溶解先再打過啦

引用:
原帖由 天生是皇后 於 2021-9-13 01:00 AM 發表

會變亞凡達鼻,我fd本來塊面好細,之後佢每半年打一次透明質酸,鼻粗+大,佢個醫生冇叫佢溶,我叫佢溶左再打佢唔肯,但係佢睇落好怪

樓主可唔可以PM我醫生資料 感謝你(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)

引用:
原帖由 snoopypig 於 2021-10-16 11:37 AM 發表

樓主可唔可以PM我醫生資料 感謝你(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
佢fb 寫哂d價出黎,你去睇下,我已經係舊客唔係新客價

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2021-10-17 08:23 PM 發表

佢fb 寫哂d價出黎,你去睇下,我已經係舊客唔係新客價
樓主 想問你果時係直接見醫生定醫生助手㗎?
佢話見醫生加多$1000~

樓主可唔可以PM 我醫生資料呀?

引用:
原帖由 snoopypig 於 2021-10-20 11:51 AM 發表

樓主 想問你果時係直接見醫生定醫生助手㗎?
佢話見醫生加多$1000~
第一次去我有見醫生,嗰時姑娘話見完醫生之後做療程唔會收見醫生錢,唔做先要收,之後再去我都係見醫生助手算,對醫生有信任,佢知我要求

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2021-10-7 11:59 PM 發表

會變亞凡達鼻,我fd本來塊面好細,之後佢每半年打一次透明質酸,鼻粗+大,佢個醫生冇叫佢溶,我叫佢溶左再打佢唔肯,但係佢睇落好怪
好多人都有盲點,又覺得溶左好嘥,如果要靚,溶完忍一星期之後打番一定會靚過不停補上去,或者做一次埋線之後續少續少補,好似我咁樣唔洗再集中打鼻樑,只要補鼻頭就得

樓主,可以pm我醫生資料嗎?謝謝🙏🏻

引用:
原帖由 晚間大大蝦蟆 於 2021-10-24 10:44 PM 發表

樓主,可以pm我醫生資料嗎?謝謝🙏🏻
已回,你留意下新客價,佢d新客價抵做

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2021-10-25 01:06 PM 發表

已回,你留意下新客價,佢d新客價抵做
我都想要醫生資料啊🙏🏼謝謝

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]