• 瀏覽: 42,145
  • 回覆: 336
  • 追帖: 5
樓主,我問左喇,$18*** 包8條hiko plla 線 送1枝cleviel , 你有冇打過cleviel

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2020-7-16 09:05 PM 發表

樓主,我問左喇,$18*** 包8條hiko plla 線 送1枝cleviel , 你有冇打過cleviel
而家仲平過我初初做,我之前要2500一條
冇野送,揀左r仔透明質酸 , cleviel 貴過r仔
因為長效啲嫁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2020-7-16 09:05 PM 發表

你呢個係咪新客先有?幾時問,
仲平過我之前

回覆 引用 TOP

想問埋線幾錢? thanks

引用:
原帖由 桃瓣瓣 於 2020-8-4 05:01 PM 發表

想問埋線幾錢? thanks
樓上話問左而家18xxx 已包8條線再有一枝透明質酸,我幾年前做散計,2500一條 另外再買透明質酸,而家仲平啲啲

回覆 引用 TOP

可以pm我醫生資料嗎?

回覆 引用 TOP

可以pm我醫生資料嗎?

引用:
原帖由 girlstalk123 於 2020-8-19 07:57 PM 發表

可以pm我醫生資料嗎?
女dr黎嫁,要指定搵佢,個間唔止一位dr

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-8-25 12:46 AM 發表

👍🏻👍🏻我都講明要搵佢,之前以為要腫好耐,實際唔係好腫,埋線針位係鼻底好好

可唔可以PM醫生資料比我🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-8-25 12:46 AM 發表

你好⋯可唔可以pm醫生資料給我 ?麻煩你

可私ADD 交流.Q_Q

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2020-8-28 05:27 PM 發表

👍🏻👍🏻我都講明要搵佢,之前以為要腫好耐,實際唔係好腫,埋線針位係鼻底好好
我之後都會搵佢做,鼻冇打瘀,頭幾日少少腫唔係好明顯,佢入針個位得一點又隱蔽,靚

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-9-4 10:47 PM 發表

我之後都會搵佢做,鼻冇打瘀,頭幾日少少腫唔係好明顯,佢入針個位得一點又隱蔽,靚
鼻型靚咗好多,多謝推薦🙏🏻🙏🏻,不過想問大概幾時會唔痛? 我埋左大概一個月,洗面撞到仲有少少痛正唔正常

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-9-4 10:47 PM 發表

樓主可以分享醫生資料嗎?🙏🏻

回覆 引用 TOP

比左你,我覺得埋線用plla真係好,至少做完咁耐我冇再補埋線,只係有補過鼻頭,比想像中keep得耐

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]