• 瀏覽: 42,149
  • 回覆: 336
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-5-11 04:54 PM 發表

埋線鼻最少唔會搞到鼻柱萎縮呢樣係好處,壞處Keep既時間唔夠永久長,兩年再埋過
埋線始終有線頭凸出呢個風險
莫講話鼻
我見我同事面都有線頭凸出情況

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-5-11 04:51 PM 發表

我反而驚做永久,做完埋線隆鼻幾靚,我都有再搵韓國台灣資料,假體或者用軟骨隆鼻要每過一陣重做,有網紅擺哂相出黎鼻中柱縮左入去救唔番,睇完都係冇膽去,Sofar 我做左咁耐又冇麥野,不過大家都要自己睇下需要咩,可以take幾多Risk去做選擇,我膽小揀相對上安全既方法 ...
不過永久唔永久都好啦
始終做呢啲嘢都會有風險
做之前一定要考慮得好清楚
同預備足夠金錢去修補失敗嘅缺陷

回覆 引用 TOP

想要埋線資料,打鼻用左邊隻filler ?
反藍光透明質酸可以打鼻?係咪叫彩虹針
Thanks

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2020-5-17 05:31 PM 發表

想要埋線資料,打鼻用左邊隻filler ?
反藍光透明質酸可以打鼻?係咪叫彩虹針
Thanks
鼻我打左普通R牌中分子咋,我打下巴果隻可以打鼻,belotero 唔知有冇串錯,下巴keep得好,咁耐都冇補過下巴

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-5-20 11:15 PM 發表

鼻我打左普通R牌中分子咋,我打下巴果隻可以打鼻,belotero 唔知有冇串錯,下巴keep得好,咁耐都冇補過下巴
筆直唔夠二揀一你會建議做鼻先好定下巴

新手pm唔到。可以share 醫生嗎thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2020-6-1 05:06 PM 發表

筆直唔夠二揀一你會建議做鼻先好定下巴
🙊🙊🙊好難選擇,如果係我,因為鼻由細俾人笑到大,所以我會先做鼻,後做下巴,鼻係面中間,對我黎講鼻靚緊要少少

回覆 引用 TOP

Hello 可唔可以pm我邊間醫生 thanks🙏🏻🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 Kkwaikks 於 2020-6-7 01:58 AM 發表

Hello 可唔可以pm我邊間醫生 thanks🙏🏻🙏🏻🙏🏻
你去睇下,唔平但係手勢我覺得好

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-6-7 05:52 PM 發表

Thanks you😍 未夠level回吾到msg🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-6-7 05:52 PM 發表

麻煩樓主pm我醫生資料,謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-4-7 05:50 PM 發表

如果係淨係打透明質酸會易d殘留, sofar做左埋線我唔覺有散開,鼻樑位都係好直同高,我覺得比我預期抵玩,都埋左咁耐,相係今日影嫁
keep得好好,你生活作息飲食係點?有冇特別注意,有jm話煙酒會keep得冇咁好

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-12-8 04:51 PM 發表

有睇開過我分享都知我對上係第⼀次打 Botox,因為俾人笑左太耐踢女⼦⾜球就決⼼
試第⼀次,效果算滿意

利申本⼈絕非美女,除左⼩腿問題,輪廓係我第 2 樣想改善的地⽅方,之前好驚俾人知 ⾃己係⾯上動⼿腳就懶理,最近入左 d group 發現埋線都幾多⼈做好普遍,所以約醫 ⽣覆診⼩腿順便諮詢佢意見。

瘦⼩腿部分:醫⽣話⼩腿站時唔洗補打,仲叫我唔好太在意⼼急係 咁打

⿐位山根部分:如下圖,我眼距 ...
你未埋線, ⿐子根本不難看。好看呢?
想知以前打 botox 打那部分的?

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
引用:
原帖由 Gmay1986 於 2020-7-6 07:48 PM 發表

keep得好好,你生活作息飲食係點?有冇特別注意,有jm話煙酒會keep得冇咁好
姑娘有講話類似,佢話飲酒令透明質酸吸收特別快,我冇飲酒有煙,係埋線令到個鼻樑靚,鼻頭主要係靠透明質酸,我有食煙,都補過一次鼻尖位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-7-7 08:21 AM 發表

你未埋線, ⿐子根本不難看。好看呢?
想知以前打 botox 打那部分的?
Botox 打小腿,
你好好人,未打鼻前我由細俾人笑到大冇鼻樑兼鼻哥窿朝天,做左埋線隆鼻唔講得上完美鼻型,但係多左人讚靚女,以前唔多人讚我

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]