• 瀏覽: 42,281
  • 回覆: 337
  • 追帖: 5
好自然好靚啊~

讀萬卷書,不如刨萬張帖。

別見笑,別見笑=﹏=''。
引用:
原帖由 azureme 於 2020-3-27 02:45 PM 發表

好自然好靚啊~
做左咁耐,我都係補過一次鼻頭,呢隻線好耐用,去補打針,醫生都話唔需要補埋線

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-4-6 11:45 PM 發表

做左咁耐,我都係補過一次鼻頭,呢隻線好耐用,去補打針,醫生都話唔需要補埋線
係咪唔吸收ja
每逢整啲唔多唔少都有殘留物資喺裏面

回覆 引用 TOP

如果係淨係打透明質酸會易d殘留, sofar做左埋線我唔覺有散開,鼻樑位都係好直同高,我覺得比我預期抵玩,都埋左咁耐,相係今日影嫁

妳很勇敢啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-4-7 05:50 PM 發表

如果係淨係打透明質酸會易d殘留, sofar做左埋線我唔覺有散開,鼻樑位都係好直同高,我覺得比我預期抵玩,都埋左咁耐,相係今日影嫁
Keep左幾耐你鼻樑好高wor

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-4-7 05:50 PM 發表

你好勇敢呀
我係YouTube睇人分享
佢埋線有一個好慘痛經歷

引用:
原帖由 小肥連 於 2020-5-5 03:03 AM 發表

你好勇敢呀
我係YouTube睇人分享
佢埋線有一個好慘痛經歷
我都有睇過,佢一出埋線就去做,果隻線而家冇人用黎埋鼻,我等左好耐見到技術成熟左先試,唔算勇

引用:
原帖由 mayleungbaby.34 於 2020-5-4 11:33 PM 發表

Keep左幾耐你鼻樑好高wor
已經做左年幾啦,鼻樑位冇改變過,keep得好好,鼻頭透明質酸吸收左,我有補過鼻頭👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-5-5 10:10 PM 發表

我都有睇過,佢一出埋線就去做,果隻線而家冇人用黎埋鼻,我等左好耐見到技術成熟左先試,唔算勇
咁可能係la
我職一個佢係韓國醫院跟整容醫生
佢話超多失敗個案
佢又係講到好恐怖
佢力勸我叫我唔好試

Hello 可以麻煩你pm醫生資料比我嗎?🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小肥連 於 2020-5-6 05:28 AM 發表

咁可能係la
我職一個佢係韓國醫院跟整容醫生
佢話超多失敗個案
佢又係講到好恐怖
佢力勸我叫我唔好試
我反而驚做永久,做完埋線隆鼻幾靚,我都有再搵韓國台灣資料,假體或者用軟骨隆鼻要每過一陣重做,有網紅擺哂相出黎鼻中柱縮左入去救唔番,睇完都係冇膽去,Sofar 我做左咁耐又冇麥野,不過大家都要自己睇下需要咩,可以take幾多Risk去做選擇,我膽小揀相對上安全既方法

埋線鼻最少唔會搞到鼻柱萎縮呢樣係好處,壞處Keep既時間唔夠永久長,兩年再埋過

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]